5 причини да си купим апартамент в Бояна

За и против покупката на жилище в Бояна

Изборът на нов дом в Бояна може да се окаже изтощаващо начинание. Ако все още сте на етап в който избирате къде да се намира новото ви жилище, то ще се опитаме да сме ви максимално полезни и ще ви разкажем за предимствата на това да живееш в квартал в подножието на Витоша, но в същото време с бърз достъп към града.

1. На крачка от планината, но в града

Тук буквално сте в планината. Това може да се усети по чистия въздух и по тишината, която ще чуете, отваряйки прозорците си. Няма как да ви опишем колко приятно може да се окаже в виждате планината зад вас и прохладата, която ви носи.

Ако сте любители на разходките в планината те могат да станат ваше ежедневие и по всяко време на годината ще може да са насладите на красотата на Витоша, която на практика е в задния ви двор.

2. Пряк път към центъра

Булевардът, по който се влиза и излиза от квартала е с три платна. Така може да сте спокойни, че няма висите в задръствания по пътя към дома си. Не подценявайте и факта, че в квартал Бояна все пак преобладава ниското строителство и няма чак толкова голям трафик, колкото един голям столичен квартал гъсто застроени блокове.

Без значение в коя посока се движите може лесно да се включите в посока булевард „България“ или Околовръстно шосе. А веднъж стъпили на тези основни пътни артерии няма да имате затруднения бързо да стигнете до всяка една точка на града.

3. Идеални условия за деца

Без значение дали децата ви са малки или по-големи, тук условията, в които може да ги отгледате са повече от добри. Не само чист въздух, а истински простор, в който те могат да растат весели и щастливи.

И ако се притеснявате за това, че ще се налага да пътувате много до детската градина или училището, ще ви кажем, че тук има всичко. Дори може да избирате от това да запишете децата си в държавна или частна детска градина. Тук има и от двете и е въпрос на предпочитания от ваша страна на кой вариант ще се спрете.

4. Спокойствие и тишина в апартамента в Бояна

Изберете луксозни апартаменти в Бояна и няма да усетите, че живеете в града. Тук е не само тихо, но и спокойно. Ежедневието ни е достатъчно напрегнато. Именно поради тази причина е добре домът ви и мястото, на което се намира той да ви дадат спокойствието, от което се нуждаете. Зеленината е буквано навсякъде и това е нещо, с което лесно ще свикнете.

5. Имотите в Бояна са идеални за инвестиция

Всичко изброено до тук логично води до това имотите в Бояна да са в високи цени. Така може да разглеждате решението да се сдобиете с имот имено тук като инвестиция, което несъмнено ще ви се отплати в бъдеще.

Мнозина избират да се спрат на този квартал и покупката на апартамент в него, който да отдават под наем. Можем да ви уверим, че няма да изпитате никакви затрудения да намерите наематели на луксозния си апартамент в изискания столичен квартал.