5 типа мъжки маратонки, които трябва да пробвате

Маратонки за мъже

За да разберете кой тип маратонка отговаря най-добре на предпочитанията ви за комфорт, здравина и визия, както и пасва добре на крака ви, ще се наложи да пробвате доста различни модели и чифтове. Все още нямате любим вид мъжки маратонки, който знаете, че пасва идеално на всичките ви изисквания? Нека ви предложим 5 типа, които непременно трябва да изпробвате, защото шансът поне един от тях да се окаже любимият ви, е доста голям.

Високи маратонки за мъже

Това е един от стиловете, които през последните години се предпочитат най-вече от младите мъже. Този тип маратонка, покриваща глезена, освен че е много модерен избор, се оказва и доста функционален избор за хората, които имат проблеми с ходилата.

Могат да се носят както през по-студените есенни дни, така и през пролетта. Не са малко младежите, които избират модела и през лятото за изграждане на предпочитаната визия.

Спортни мъжки маратонки с дишаща текстилна сая

Може би си мислите, че този тип маратонка е предназначен само за най-активно спортуващите, но това съвсем не е така. Да, самата обувка е създадена с идеята да осигури страхотен комфорт и нужната подкрепа по време на по-интензивно движение, но съвсем спокойно може да се носи и от не толкова активни хора. Ако обичате истинския комфорт и лекотата в краката, то това може да се окаже вашия модел.

Всъщност много неспортуващи избират точно мрежестите леки спортни мъжки маратонки поради голямото удобство.

Маратонки с камери в подметката

Този тип маратонка стана изключително популярен както сред мъжете, така и сред жените. Причините? Не само подобрената омекотяващо пружинираща подкрепа, която осигурява стабилност и удобство на стъпалото, но и отличаващата се визия са два от основните отговорници за така голямата популярност, която доби моделът, споделят от Stemanelli.com

Спортна обувка с голяма подметка

Независимо дали става въпрос за кец или маратонка, големите подметки са предпочитан избор отново поради подобрената ергономия и заради наистина изпъкващата визия. Може да изберете по-ярки спортни цветове като жълто, зелено или червено, да заложите на вечни класики като черно или бяло или да счупите всички стереотипи, избирайки ярка шарена смесица, улавяща вниманието отдалеч.

Кожени маратонки

Едно от най-големите предимства на този модел е, че съвсем спокойно могат да се носят както в неангажиращото ежедневие, така и на работа, в офиса и навън. Неслучайно това е най-предпочитаният избор от мъжете във всяка възраст.

Търсите качествени мъжки маратонки от естествена или еко кожа на добра цена онлайн? Stemanelli.com е български магазин, който ще отговори на очакванията ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *