Абонаментно почистване на домове – има ли смисъл от него

Почисващи фирми в София

Търсите постоянна чистота за дома си? Нямате времето да го извършите сами? Не можете да смогнете на нуждите на домакинството и за това търсите помощ? Тогава най-вероятно имате нужда от абонаментите услуги на професионална фирма за почистване като Zoom-Clean.eu.

Какво всъщност представляват абонаментните услуги за почистване на домове

Това са услуги с редовна честота на цялостно или частично почистване на помещения или цели домове. Има услуги в София, които предоставят подобни абонаменти възможности на своите клиенти.

За разлика от еднократните услуги, с абонаментното почистване на домове получавате ежеседмична или ежемесечно посещение от ваш личен екип чистачи. В този абонамент вие можете да изберете какво точно да бъде почистено, като всеки месец можете да избирате между различни части и помещения в домакинството.

Най-често срещаните зони на интерес са кухните или баните, тъй като там има най-голяма вероятност за развитие на мухъл. Честото почистване с правилните препарати, проветряване о поддръжка са един от начините да предотвратите появата на плесен и мухъл.

По-евтино ли е абонаментното почистване

Цената на подобен вид услуга зависи изцяло от личната ви уговорка с почистващата фирма. Реално можете сами да определите какво бива почиствано, като това от своят страна ще диктува каква ще е цената.

В сравнение с основното и еднократното почистване, абонаментното може да отнема по-малко време за извършване, тъй като натрапването на мръсотията е по-малко. Това ще намали времето, а от там се намаля и цената за почистване.

Основното или еднократно почистване, от своя страна, са предимно насочени към премахването на силно замърсени и занемарени части от дома. Интензитета на това почистване напълно премахва мръсотията, но поради своята еднократност, не е способна да се погрижи за последващо натрупване.

В крайна сметка, абонаментното почистване, излиза по-евтино, въпреки ежемесечното заплащане, тъй като натрупаната мръсотията е по-малка.

Какви условия за абонаментно почистване има

Спецификата на условията, като подписване на договор, ценообразуване и други особености, зависят от политиката на фирмата. Фирмата за почистване Zoom-Clean.eu има гъвката политика, която позволява на клиента да променя изискваният си от месец на месец, позволявайки ви да изберете точно какво искате да бъде почистено.

Ако прецените, че прозорците ви са мръсни и имат нужда от измиване, можете да изискате това да бъде включено в услугата за следващия месец. Ако пък нещо ви се струва скъпо и смятате, че сами можете да се справите, можете да изисквате промяна в пакета, за да изключи предишното покритие.

Най-важното, е че получавате професионална помощ, което ви освобождава от голям ангажимент, давайки ви нужното свободно време да се фокусирате другаде. Възползвайте се от това, насладете се на семейството си и по-чист дом едновременно, на по-ниски цени, с пълно покритие в София и Плевен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *