Ако бебетата са повече от две

бебешка количка за близнаци

Животът днес е много различен от недалечното минало във всеки аспект. Напреднал, интензивен до полуда и супер технологичен, все пак носи неща, които не винаги можем да контролираме.

Не една и две двойки страдат от проблеми относно зачеването на така жадувания наследник. Все повече усложнения и изменения се наблюдават в човешкия организъм. Това е ответна реакция на някои не до там щадящи влияния на околната среда. За щастие и медицината напредва с все по – бързи темпове и дава добри резултати в борбата срещу безплодието.

Изкуствено осеменяване и медикаменти срещу безплодие

Не са редки случаите, когато въпросните методи дават положителни резултати. Това са най – щастливите мигове на измъчените мама и татко. Но какво се случва след това? Често пъти ефектът е многоплодна бременност. И ако мамите с едно бебе си мислят, че е трудно, вижте какво се случва тук!

Ако чакате тризнаци (или повече)

Умножете всичко по три. Три креватчета, три пакета памперси, три шкафчета пълни с дрешки…и какво ли още не. И преди да ви хване страх идва най – доброто: три пъти повече щастие, смях и незабравими моменти. Пълната къща е най – китното, забавно и щастливо място на земята. Стига мама и тате да са се заредили с енергия и търпение.

Може трудностите да са много, но децата растат изключително бързо. Докато се усетите, те вече ще ходят на училище и наред с обичайните проблеми за разрешаване ще ви радват, а ще ви помагат във всеки един миг от ежедневието.

Как стои въпросът с разходките

Големите деца са наистина самостоятелни. Но какво да правите когато са още невръстни пеленачета, а се нуждаят от ежедневни разходки? Има бебешки колички за повече от две бебета, макар да не са в изобилие – можете да ги намерите без проблем. Модерните модели предлагат съвременни и оригинални решения. Въпреки че са предназначени за толкова много бебета, пак може да си намерите компактен и до колкото е възможно лек вариант. Е, може би няма да влизат във всеки багажник. Ако живеете близо да парк или градина, това едва ли ще е проблем.

Добра опция е да си купите и количка за близнаци, а третото мъниче да бъде носено в слинг или кенгуру. Така хем ще ви е удобно да бутате малка количка, хем ще редувате бебетата да се гушкат с вас. И без това много бързо ще дойде моментът, когато няма да искат да ги глезите и третирате като малки. Възползвайте се максимално от тези мигове и не се тормозете с по – дребните неуредици. Всичко се нарежда по един или друг начин, а животът е един. Радвайте му се и грабете с пълни шепи от него.

Колички за близнаци от магазин Слънчице.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *