Bet365 – Историята и някои интересни факти

Онлайн бонус от Bet365 и 5bet.eu

Каквото и да споделим с вас за една от най-прочутите по цял свят компании, свързани с онлайн залаганията, то ще бъде малко. За никого не е тайна, че този букмейкър е сред фаворитите на милиарди хора – точно толкова, колкото е и печалбата за младата му основателка. В редовете по-долу ще ви разкажем интересни и любопитни факти за създаването на семейния бизнес, както и разрастването му, обхващащо близо 20 години.

Надяваме се всяко едно от изреченията да ви бъде не само интересно, но и също толкова полезно. Ако до този момент сте се възползвали от услугите на компанията, но не сте имали дори и бегла представа за нейната история, то сега имате реалната възможност да почерпите наистина любопитна информация, която да изгради някаква обща представа в главата ви.

В случай, че се нуждаете от конкретни съвети, насоки или изпитвате потребност някой да отговори на вашите лични запитвания, то ние ви съветваме да посетите онлайн платформата за спортни залагания 5Bet.eu. Сигурни сме, че там ще откриете отговор на всяко ваша запитване и любопитството ви ще бъде подобаващо задоволено.

Историята на Bet365

Както споменахме и малко по-горе в редовете, това е семеен бизнес, който е притежание на младата Денис Коутс. Тя е поставила началото му през 2000 година. Само година по-късно компанията е стартирала своята дейност по предназначение и хората са имали възможност да залагат, възползвайки се от физическите пунктове, където е можело да се залага онлайн.

Ние считаме, че това е сред основните предпоставки компанията да се изкачи бързо на върха и да успее да елиминира не малка част от конкурентите си и то влиятелни такива.

Разбира се, на пазара съществуват и много други пунктове, в които може да се залага свободно и неограничено, но не всички от тях обаче биват ръководени толкова прецизно и с такт. Освен това, не всички букмейкъри са разполагали с физически пунктове, което, както спомеханме и по – горе, е една от основните причини компанията да се превърне във феноменална и огромна част от хората да избират нея пред останалите.

Абсолютно убедени сме, че много от задминатите компании и до днес съжаляват за това, че не разполагат с физически пунктове. Младата и находчива Денис е била обучена изключително добре от своя ерудиран баща и това е било нейният трамплин в живота и постигането на една от най-големите й мечти.

Денис не се задоволява с всичко това, което успява да постигне за краткия период от време и през 2004 – та година компанията бележи нов успех с разпространението на уеб услуга, която се оказва достъпна на няколко от най-използваемите езика по света.

Потребителите са имали възможността да депозират парите си в няколко различни валути. С тази си стъпка Bet365 успява да привлече максимален брой потребители, обитаващи целия свят.

Сред най-големите постижения на компанията е било това, че тя разполага с 14 милиона клиента, което е било нещо, за което човек наистина може да завижда.

Надяваме се информацията, която споделихме с вас, да ви е била наистина полезна и много скоро да вземете решение дали да се превърнете в част от това голямо семейство и да подраните адреналина си по начин, за който дори не сте и подозирали, че съществува.