Бистро N8 на ул.Шишман в София

Тази вечер се озовах на това прекрасно кътче по приятен повод – малка почерпка за рожден ден. Като прекрачих прага на заведението малко се учудих, че не видях бар. Обаче след няколко крачки се оказа скрит зад стена до стълбите за втория етаж (който е само за пушачи).

Атмосферата е с модерен и може би малко хладен дизайн. Но това е само първото впечатление. След кратка адаптация човек се чуства удобно и съвсем на място. Има един особен уют. Осветлението е ненатрапчиво и с бяла светлина. Навсякъде свети от чистота. По стените има интересни апликации с капачки от безалкохолни. На горния етаж има тухлени стени с празни златни рамки за картини. Отдавна не бях сядал на пластмасови столове в заведение. Това беше нормално за соц. времената. Столовете се оказаха изключително удобни. Много добра вентилация на първия и втория етаж. И в заключение за интериора – харесва ми че не е тежък и не се натрапва.

По отношение на кухнята – оооооо, това е мястото където има истинска салата Цезар (приготвена с пушена пъстърва) в София! Продуктите са с изключително качество както и самото приготовление. Печените зеленчуци с чери доамти и пармезан се оказаха вълшебни. Също пробвахме пикантни картофки с нежно лют вкус.

Червеното вино се оказа истинско и с превъзходно качество.

Менюто наистина е подбрано с вкус и финес! И приготвено с много умение и качествено!

Обслужването беше ненатрапчиво и много бързо!

Отлично съотношение между цена и качество на ястията!

Наистина е едно прекрасно място в София (ул. Цар Иван Шишман 8).

Препоръчвам го на всеки!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *