BLIZOO – СКРИТИТЕ ИМ УСЛОВИЯ В АВАНС:

blizoo

Искам да споделя с Вас някой от СКРИТИТЕ УСЛОВИЯ НА BLIZOO:

1. Самата фирма е толкова скрита – на страницата си нямат нито адрес, нито стац. телефон – само един национален номер, на който отговаря КОЛ ЦЕНТЪР – какъв център – какво чудо.
2. Не Ви подготвят, че ако имате някакъв проблем и се наложи да се свържете с техния КОЛ ЦЕНТЪР – това ще Ви отнеме най-малко 10 последователни обаждания в продължение на не по-малко от 30 мин.
‎3. Не са Ви казали, че служителите им на въпрос „Нормално ли е според Вас клиентът да чака 1 час, за да се свърже с Вас“ – отговарят с „ДА“.
4. На оставено съобщение на гласовата им поща – реагират след има-няма 2 дни.
‎5. Контакт с отдел ЖАЛБИ И ОПЛАКВАНИЯ ( който, май се оказва, че е най-строго пазеният отдел в държавата) се осъщестява само на място в касите им след подаване на жалба на хартия или по общият им фирмен е-мейл и след това чакате с дни някой да Ви отговори – и то не някой конкретно с име и телефон, а просто пишат „Екипът на BLIZOO“.

Това са абсурдите, с който се сблъсках аз – моля споделете и Вашите. Мился, че ще е важно за хората, който искат да се вкючат в тяхна мрежа да разполагат с малко повече инфо преди да са взели окончателното си решение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *