Частна линейка – отлично решение за хронично болни и възрастни хора

Частни линейки в София

Възрастните хора често са трудноподвижни и всяко транспортиране от едно място до друго може да бъде истинско мъчение. Подобно е положението и за много тежко болни хора с хронични заболявания.

Когато хора от тези групи трябва да постъпят в болница за лечение или когато се прибират у дома си след такова, те често попадат в положението да търсят подходящ транспорт, който да им позволи този трансфер да протече гладко.

Еднократно или периодично

Докато за някои хора нуждата от трансфер се случва инцидентно, за други има необходимост от осигуряване на периодичен превоз от едно място на друго. Ето защо фирмите за частни линейки предлагат и различни възможности за договаряне с пациентите, в зависимост от това колко често ще се нуждаят от дадена услуга.

Тук трябва да се отбележи, че пациентите, които използват тази услуга периодично задължително ползват някои отстъпки. По този начин цената на единично посещение може сериозно да се различава.

Често от този тип услуга се възползват най-често хората с хронични заболявания, при които се налага периодично да посещават дадено лечебно заведение. Тук могат да се споменават пациенти, които са на хемодиализа и които периодично посещават лечебницата за да преминат поредния курс.

Максимално улеснение

Хронично болните хора са подложени на постоянен стрес, особено когато се налага да бъдат периодично хоспитализирани. Ето защо основна цел на екипите, които обслужват частните линейки е да направят за хората това изпитание възможно най-безболезнено и протичащо с лекота.

Това се постига по различни начини, като специално внимание се отдава на:

  • Внимателно и грижливо отношение от страна на медицинските екипи;
  • Вслушване в желанията на пациента и съобразяване с тях;
  • Предлагане на безплатни помощни средства, с които да се направи транспортирането на хората по-лесно;
  • Цени, които са съобразени с нуждите на потребителите.

С предварителна заявка или на момента

Частните линейки работят по два отделни модела на обслужване на клиентите. В едната група клиенти попадат тези, които са дали предварителна заявка, а другият е съобразен с пациенти, които се нуждаят от медицинска помощ на момента, без да са предполагали за тази нужда предварително.

Тук трябва да се каже, че частните линейки все пак не са пригодени за изземване на функциите на бърза помощ и при наистина спешни случаи единствено специалистите от телефон 112 могат да вземат навременни мерки и да осигурят скоростна реакция.

Въпреки това, частните линейки са единствена алтернатива в редица случаи, които попадат извън графата спешни случаи на бързата помощ. Високото качество на обслужването от своя страна ще облекчи наистина максимално, както вас, така и вашите близки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *