Добре Дошли в България – Приключение на Терминал 1 част 2

куфар dunlop

И така поредния път, когато ми се наложи да посрещам близък в коптора наречен Терминал 1.

Първите впечатления са:

  1. Разпран куфар в опит за кражба /за щастие нищо не липсва/.
  2. Разправия за ред при получаване на багажа. Незнайно защо българчетата като се озоват на родна земя и стават други хора изведнъж. Не спазват елементарни правила и обществени норми.
  3. Малоумник от Окей Супер Транс, който не даде заявка и устно ме прати с адски много багаж за кола. Естествено стана разправия долу кой, за къде и как.

Крадливата сган, която обработва багажа на летище София отдавна е обединена в мафия, която препродава и съвсем организирано печели от крадени неща.куфар dunlop

За Уелкъм То Бългерия не е много добре да имаш разпран куфар с нож. Естествено полицай нямаше /но пък като се сетя, че става дума за у нас е напълно нормално/, за да може човек да се оплаче. Родната полиция ни пази :).

куфар dunlopНо, иначе те карат да се събуваш, да махаш колани, едно друго за „голяма сигурност“. За елементарни неща пътника не е защитен!

Каквато ни държавата, такова и летището и обслужването.

Един конструктивен съвет. Когато пътувате със самолет НИКОГА не ползвайте платнени куфари. Винаги твърди. Особено когато се пътува за България. Евтиното винаги излиза скъпо!

Българчетата имаме претенции за много неща. Това е нормално. Но за да получиш, трябва да дадеш!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *