Домашна Лютеница от Олинеза

домашна лютеница от олинезаВ не много далечното минало, когато Столетницата (за комунягите става дума, сега подвизаващи се под името БСП) бе на власт (не че сега не е :)) имаше богат избор от родно производство хранителни продукти. Доста по-качествени от тези в настоящето изпълнено с изобилие.

Съвременните технологии, криво разбран капитализъм и  печалбарство прегазиха традиоционното кисело мляко, сирене, хляб и много други емблематични продукти за България. За шоколада и сладкарските изделия няма да отварям и дума в тази статия. Там купона е пълен.

Тези дни обаче реших да разноообразя малко традиционния си избор на лютеница и се спрях на Домашна Лютеница на фирма Олинеза.

Първото, което с просто око се вижда (даже още в магазина :)) е че лютеницата е едро мляна и отгоре на всичко могат да се познаят и чушките :).

Цената няма да я коментирам. То у нас всички искат марж при търговия минимум 30-40% :).

Ако обърнете внимание на цвета на самата лютеница ще видите, че е доста близко до цвета на домашната такава :).

Опаковката и етикета показват, че производителя фирма Олинеза претендира за качествен продукт. И това наистина е така!

Вкусът на лютенициата според мен е отличен и чувствителния ми стомах е на същото мнение :). Ако се запази качеството на лютеницата  тя ще се очертае като водещ продукт в този продуктов сегмент.

Дано за започнат да правят малко по-големи буркани :). Толкова е вкусна, че стандартния бързо свършва!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *