Доволни от услугите за почистване на ЧАС ПИК 007

Чист коридор

Преди няколко дена ми се наложи да потърся фирма за професионално почистване за София. Разглеждах доста фирми, резултати в Google, докато не попаднах на една статия за ЧАС ПИК 007 и реших да звънна, за да разбера дали могат да предложат услугата, от която имам нужда. Ставаше дума за почистване на офис от 105 кв. м., в който работя. Естествено, като служител с административни задължения, тази задача падна върху мен.

След преглеждането на около 4 оферти на различни фирми, аз се спрях на фирмата ЧАС ПИК 007, защото предложението им имаше повече бонуси, нищо, че не беше най-евтиното. Но пък кой в днешно време кой избира най-евтиното, когато става дума за качество. 🙂

Както и да е. Звъннах на телефоните, които имат на сайта си: http://www.chaspik-007.com/ и ми отговори едно от момчетата, които в последствие пое задачата, заедно с неговия екип. Държаха се много учтиво и получих безплатна консултация, която ме насочи и какво точно ще е най-подходящо като време, препарати и начин на работа. Не съм запознат с предлагането на подобни услуги и тази сфера, но за мен това е достатъчно да си помисля, че зад фирмата седят истински професионалисти.

Дойдоха на следващия ден, в уговорения час и започнаха да работят, а преди това бяха и казали колко ще им отнеме като време, базирайки се на моите описания и информация за помещението. Започнаха от основното – стъклата, первази, стени, преминавайки през мебелите, техника, съдове, и стигайки до пода и санитарните помещения – които са две. Забелязах, че след минаването и след тях, офисът не само бе чист, но беше минат с препарат, който задържа чистотата, или казано малко по-точно не позволява скрошно замърсяване. Това ми направи впечатление също.

След изпълнението на задачата си, боклука от целия офис бе събран на едно място и прилежно подготвен за изхвърляне. Всичко в офиса светеше, а ние с екипа на ЧАС ПИК 007 минаха, за да проверим дали всичко е свършено според уговореното и нали има нанесени щети при работния процес. Имах пълно доверие на момчетата, но все пак реших да го направя, защото мен щяха да държат отговорен при евентуални проблеми. Но всичко бе изрядно и непокътнато, изключвайки блясъка му.

Ето и няколко снимки от тяхната работа:

Чист коридор

Чиста баня

Чиста тоалетна

Останах приятно изненадан. Предложиха ми също така, ако имам и други помещения, които имат нужда от професионално почистване, да се обърнем към тях, в случай, че сме доволни от сегашните резултати.

Силно препоръчвам услугите на ЧАС ПИК 007. Ще продължим да работим с тях и в момента в офиса се замисляме за абонаментно обслужване от тяхна страна. Няма да сбъркате, ако изберете тях.

Искам да им благодаря за професионалното отношение и добре свършената работа.