Филтърни системи за пречистване на вода

Пречистване на вода с домашна система с обратна осмоза

Напоследък качеството на водата е доста дискутирана тема. За неговото повишаване се влагат доста усилия. От една страна, действително пиенето на вода от чешмата не носи непосредствен риск, тъй като се влагат доста средства в пречиствателни системи, нови водопроводи и други.

В същото време, дългосрочният прием на чешмяна вода може да окаже някои негативни влияния върху нашето здравословно състояние.

Как можем да сме сигурни в качеството на водата, която пием ние и нашите семейства и има ли начин да си гарантираме, че сме направили най-доброто за нас и за близките си?

Грижа за здравето

Минералната вода има някои полезни за здравето свойства, но и един основен недостатък. Тя не е подходяща за основен източник на питейна вода, тъй като при употреба за продължителен период от време може да предизвика някои здравословни проблеми.

Изворната вода е по-подходяща за редовна консумация, но и тя има някои особености, като например това, че подобно на минералната, поглъща доста сериозно количество средства.

Водата от чешмата в нашата страна има предимството да е сред най-добрите в света от гледна точка на своите качества. Въпреки това, в доста градове (например Варна) тя е варовита. Някои хора се притесняват от хлора, с който тя се дезинфекцира, а други – от микроорганизмите, които неминуемо по един или друг начин.

Това може до известна степен да се реши с ползване на филтрираща кана, което ще ви позволи да повишите качеството на питейната вода у дома. Проблемът е, че тези филтри трябва да се подменят често, а ако това не се прави, водата спира да се пречиства ефикасно.

От тази гледна точка, нито едно решение не е толкова добро, колкото инсталирането на пречистваща система у дома. Най-търсени са филтрите, които работят на принципа на обратната осмоза. По този начин ще намерите дългосрочно решение на проблемите си.

Действително, този вариант изисква да се направи известна първоначална инвестиция, но в дългосрочен план е най-добрият възможен избор не само от гледна точка на здраве, но и заради спестените във времето средства.

Водните филтри за пречистване на вода пестят пари

Веднъж инсталирана, домашната филтърна система за вода е дългосрочно решение, ползите от което ще ви радват за дълъг период от време.

Представете си всички онези средства, които ще спестите от покупка на минерална или изворна вода, а също така и от постоянното купуване на филтри за каната за вода.

Улесняват ежедневието

Спестените средства са само една част от ползата да инсталирате филтърна система. Какво да кажем за безкрайното разнасяне на тежките бутилки от 5 или 10 литра с минерална вода?

Да не говорим, че много жители на централните части на големите градове като София, Пловдив и Варна обитават тухлени кооперации без асансьор. Тогава разнасянето на тежките шишета по стълбите е истинско изтезание.

Инсталацията на висококачествена филтърна система решава този проблем и ще имате достъп не само до чиста вода за пиене, но също така за миене, готвене и дори за пране.

Дългогодишна гаранция

Филтърните системи обикновено идват с дългогодишна гаранция. Тя достига период от 30 години, което ще подсигури достъп до висококачествена вода вашето семейство за цяло едно поколение.

Така ще можете да огледате децата си и дори внуците си с гаранатирано пречистена вода за срок от три десетилетия, благодарение на системите и филтрите на BestWater.bg.

Не пропускайте възможността да подарите здраве и усмивки на децата и семейството си с истински чиста вода.