4 признака, че сте избрали правилната фирма за пране на мокети

Изпиране на мокети

Много домове и офиси в България са с мокет за подова настилка. Той е универсално решение тъй като предлага омекотяване на стъпката, действа като частична шумоизолация и запазва топлината, за сметка на това може доста бързо да натрупа мръсотия.

Опита и професионализма идват с безупречни резултати

Не много хора могат да отделят 2 дни за пране на мокет, освен ако не е малък размер и не е преносим. Поради своята универсалност, мокетите се ползват като цялостна подова настилка, което значи, че се намират на голяма площ – а тази площ отнема време да се изпере добре.

Една истинска професионална фирма като TeamClean.bg знае да действа последователно, за да гарантира добрите резултати във възможно най-кратък период. В основата на една добра услуга е педантичното изпълнение на всяка стъпка, но и се изисква разбиране естеството на самият мокет.

Предоставят пълно изпиране

Реално, мокетите имат зони на ползване, другите места са просто там, за да се придобие усещане на завършеност. Важното е точно тези зони на ползване да бъдат третирани правилно, иначе ще има видима цветова и текстурна разликата с по-малко ползваните места.

В зоните с висок преход на хора се натрупва много повече мръсотия, космите се сплъстяват и мръсотията се набива. Правилната фирма би изпрала повърхността равномерно и цялостно без да има видима разлика между различните зони.

Слагат подложки под мебелите

Подложките под мебелите са признак на фирма, която изпипва своята дейност. Ако фирмата, която сте избрали използва подложки за краката на столове, маси и дивани, то сте намерили услуга, която се гордее от своята дейност, и която се старае да достави добро обслужване.

Ако не се сложат подложки има опасност от неравномерно изсъхване и последователно проникване на цветове и лак в повърхността на мокета.

Подсигуряват изсъхването на мокета

Да, прането е важно, но съхненето е също толкова важна част. Все пак е цялостна подова настилка и тя трябва да се ползва, това важни особено много в офис пространства, където няма как да се чака за съхнене.

Изсушаването зависи от коректното извличане на влагата след пране, което може да стане чрез вакуум или при въздушно изсушаване. Не би трябвало да има повече от 0,2 % влага при завършена работа.

Извършват дейност на време

Сроковете при пране на мокети са плаващи, тъй като крайният резултати зависят от това колко време отделя един професионалист. Прекалено бързото или прекаленото бавно почистване могат да са признак за лошо обслужване и липса на професионализъм.

Ако при даден срок от самата фирма, не се спази срока, това трябва да ви покаже, че не сте избрали добре. Точното време на почистване зависи от мащаба, замърсяването и вида на мокета, но не би трябвало да отнема повече от 3 дни.

Фирми като TeamClean.bg перат вярно, точно и без компромис а това е важно, особено ако се намирате в офис пространство и ви трябва спешно пране на мокет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *