FreshMo отвори врати в София!

Днес бях на на уникално за мен събитие. Станах съпричастен на откриването на Fresh Mo.

Някои биха казали, че е заведение или място за хубаво кафе или среща с приятели. И те биха били прави.:)

FreshMo обаче е едно кътче уют с мирис на детство – пържени филийки, мекици, домашен конфитюр ……

Атмосферата е оформена от специалисти дизайнери с мисълта за комфорта на посетителите за едно наистина приятно място за хапване или делова среща.

Ако нямате възможност поради една или друга причина за среща някъде, то това е мястото, където можете да се насладите на домашни мекции и сладко с късче бяло сирене. За мен това е емблемата на мястото – първокласните мекици, които са топят в устата без да се прекалява с мазнината.

Сигурно много хора ще кажат, ама те са по 20-30 стотинки, сигурно са прави. Обаче след като опитах техните мекици не бих се задоволявал с мазнотии като от баничарницата на пазара „Иван Вазов“ в София, а и като гледам как ги приготвят бррр….

И така можете да опитате вкусен бекон с яйце пържени филийки, невероятни салати и баклава с масло!

Любителите на сокове и смутита също няма да останат разочаровани.

Моето меню, което си избрах за начало на деня бе порция мекици със сирене и домашно сладко, капучино меко като коприна и две малки баклави.

Дори ако нямате път към FreshMo в София (ул. Дойран 10А, до магазин Биомаг) намерете време някой път, няма да съжалявате! 😉

Приятен апетит!

One thought on “FreshMo отвори врати в София!

  1. То бива бива префърцуненост и извращение, ама чак толкова да се превъзнасяте…кое било мазнотия, кое висшо гурме….и как пък всичко дето предлагат е спомени от детството – не знам на коя планета е живял въпросният Стойне, но искам да разбера как баба му миньорка в Перник нежно откъсвала пресен ананас и му е приготвяла уникланото домашно сладко по тайна рецепта предавана от поколения …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *