Хендсфри Jabra BT 2050

блутут слушалка Jabra BT2050

За Рожденният си ден получих подарък хендсфри Jabra BT2050. Никога до този момент не бях ползвал такова чудо на съвременната техника и тъй като в момента нямам кола пък и мобилен телефон с Bluetooth. Затова започнах да го ползвам за разговори в Skype. За добавка се снабдих с Jabra A320s USB Adaptor за Bluetooth връзка. При инсталацията на софтуера се добавя възможност за Bluetooth мрежа както и драйвери за стерео връзка.

След като инсталирах софтуера, който е необходим за адаптера сдвояването на слушалката премина гладко и безпроблемно.
И така просто искам да споделя, че направо се родих при разговори със Skype. Удобно и със Свободни Ръце мога да върша допълнителна работа на компютъра или в помещението докато говоря. Много съм доволен и бих го препоръчал не само за работа с мобилен телефон а и за работа с настолен компютър или лаптоп.
Един проблем, който срещам е че като изляза извън помещението сигнала се губи. Опитах на няколко места вкъщи и за малко държи в друго помещение, но като цяло сигнала се губи и сече. Най-добре го ползвам в помещението с пряка видимост с компютъра.
Друг малък недостатък да го нарека е чр когато ползвам за разговори през компютър слушалката държи на разговор максимум 4 часа. Е понякога се отплесвам и 3-те кратки сигнала ме подсещат, че батерията свършва. Може би не е толкова добра идея да се ползва за разговори през PC. Но пък на мен ми е удобно. Ето и другите параметри на слушалката, които изнамерих в Интернет: Батерия: Li-Po; Стендбай: 180 часа; Разговори: 4 часа;
И в заключение останах приятно изненадан от така наречените блутут хендсфри слушалки.

Ако искате да сте в течение най-новите отзиви се абонирайте горе вдясно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *