Хотел „Джия Бийч“

комплекс Джия Бийч

На 19.09.2009 бях гост на сватбата на сем. Иванови в град Пловдив. Потърсих варианти за спане в града, но преди това реших да проверя самото място на провеждане на събитието.
От поканата знаех, че мястото се нарича ресторант „Джия Бийч“. Оказа се, че това е цял хотелски комплекс. След като огледах техния сайт останах с добро впечатление и в допълнение факта, че моя приятел се е доверил на комплекса за това важно събитие ме подтикна да си запазя стая за нощувка.

Ценово стая-спалня за 2-ма души за нощувка беше 50лв. без закуска. Това ме устройваше и направих резервацията. Когато пристигнах на място се оказа, че това е приказно кътче извън града, точно до западния край на гребната база.

След като прекрачих входната врата на комплекса сякаш се озовах в приказка. Има красив басейн, страхотно оформена градина, много място за гости отвън, скара на дървени въглища и малък зоопарк от елен, сърна, зайци, папагали, гълъби и една фазанка. Това допринесе допълнително за уникалната атмосфера на комплекса.
И сега искам да спомена за перфектното обслужване на екипа на ресторанта, както и отличното качество на кухнята. А и разбира се опитах и домашната торта с името на комплекса.

Такаа, сега искам да спомена нещата, които не ми харесаха. Защото има и такива. Преди това искам да отбележа, че спалното бельо и санитарния възел са изключително чисти и добре поддържани.
Обаче в банята имаше забравен гел от предишен гост на хотела. Това малко ме учуди. Покривката на леглото имаше 2 петна с неясен произход. На сутринта след като се събудих малко бях посъбрал чаршафа и матрака се оказа също с петна и също с неясен произход.

Друг проблем, поне според мен е малкия зоопарк. Идеята е много добра, но ми се иска да е по-поддържан и чист с по-малко миризма. Също не мисля, че при миризмата мястото му е пред главния вход на хотелската част под прозорците на част от стаите.

Като цяло съм доволен и бих го препоръчал за нощувка, сватби, кръщенета и други събития.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *