Интернета на Vivacom или как да прецакаш абонатите си!

Виваком с ново двайсе за клиентите

Днес за пореден път се възмутих от наглостта на фирми като Виваком. Техен клиент съм и използвам интернет услугите им вече втора година. Както и други подобни услуги в България и тази се предплаща, т.е. плащаш, за да използваш услугата през предстоящия месец. Таксата ми е 25 лв на месец, но днес, когато отидох да платя се оказа, че изведнъж дължа на Виваком 42.50лв.

На въпроса защо???, служителката ми отговори, че от месец април тази година са променени датите на засичане и вече не се отчита от първо до тридесето число , а от 22 до 22. Това обяснение по никакъв начин не ме удовлетвори, защото при положение, че плащам фиксирана такса всеки месец, това че фирмата променя датите ме засяга дотолкова, доколкото трябва да я заплащам в по ранен срок и нищо повече. Според тях обаче това означава да ми издадат фактура незнайно за какво.

На 30.03.2010 платих такса за месец април(но само до 22, заради новото засичане). На 30.04.2010 съм платила 25 лв за месец май, а днес ми обясниха, че им дължа тези 17.50 лв именно за май, поради новото засичане, което обаче по елементарната логика, по която може да разсъди всеки човек означава, че заради ощетяването ми с 8 дни от месец април, трябва да платя 17.50 лв. Явно в нашата мила родина, трябва да си плащаш и за въздуха, който дишаш, нищо , че те трови!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *