Нов чифт дамски обувки – как да изберем

Дамски обувки

Със сигурност в гардероба си сте поместили не малко на брой обувки. Някой от тях са ви любими, докато други не сте поставяли върху краката си от дълго време насам. Истината е, че колкото и много да сте се привързали към дадени обувки, то рано или късно настъпва момент, в който да се разделите с тях. Причините най-вече опират до техния износен и амортизиран вид след продължителната експлоатация. С какви обувки да ги заменим е най-големият въпрос?

Това, както и сами можете да предположите, е изцяло въпрос на лични виждания и предпочитания. Обикновено човек сам за себе си има възможността да прецени от какви обувки се нуждае и в какъв чифт е рентабилно да инвестира парите си. За да бъдем максимално полезни на вас, читателите, то ние ще се опитаме да ви изложим не малко информация, която смятаме, че ще ви бъде от полза.

Първото, което искаме да знаете, е свързано с мястото, от където си закупувате своите обувки. Не подценявайте магазините, от които пазарувате, тъй като благодарение на тях имате възможността да опознаете отблизо комфорта или неудобството, в зависимост от това до колко коректни са те към своите потребители.

Как да изберем нов чифт дамски обувки

Когато ви предстои да се сдобиете с нови творения, било то кожени, велурени, текстилни, силиконови или каквито вие сте решили, то първото, с което да стартирате, е да измерите своите стъпала. Имайте предвид, че с възрастта обикновено краката порастват и тяхната ширина се променя.

За да сте сигурни, че сте ги измерили правилно, то направете това в края на деня, когато обикновено след по-продължително ходене краката са склонни към подуване. Именно в него момент ще можете най-трезво да прецените каква обувка да си закупите, така че да се чувствате комфортно в нея, дори и след дълъг и изморителен ден.

Не забравяйте още, че повечето от дамите имат различни стъпала. Едното е по-голямо, в сравнение с другото. Затова, когато избирате обувки, то вземете под внимание по-голямото стъпало. Винаги можете да добавите силиконова възглавничка или друг аксесоар, който да запълни пространството между обувката и крака, но никога няма как да превърнете малкия номер в по-голям, независимо от триковете, за които със сигурност сте чували.

Не е нужно да се взирате прекалено в номера, който е изписан върху самата обувка. Много от производителите не се ръководят по стандартните номерации, което означава, че съществува осезаемо разминаване. Стремете се към това обувката да не ви пристиска никъде и номерът да пасва идеално добре върху крака ви.

Надяваме се нашите съвети да са ви били наистина полезни и много скоро да се сдобиете точно с онзи чифт, който ви създава най-сериозна предпоставка за комфорт и удобство. Съветваме ви още да посетите онлайн магазина Tendenz, където имате възможност да попаднете на перфектните дамски обувки, за които не ще се налага да плащате твърде скъпо.

Когато сте в магазина и пробвате даден чифт, то задължително е да станете прави и да се разходите. При някой от дизайните човек много трудно може да прецени дали един модел му е удобен, докато е в седнало положение. Обърнете внимание на това дали палецът опира в бомбето на самата обувка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *