Как си поръчах врати за дома по интернет?

Врати за дома. Това е нещо, което на всеки се налага, рано или късно да избира. Или както каза една съседка, когато и споделих, че започваме ремонт у дома: „едно семейство колкото и добре да си жиевее, рано или късно започва ремонт на дома“ …

Казвам се Дафи и съм от Благоевград. Искам да разкажа как протече ртемонта у нас, и най-вече да похваля една фирма за врати.

Да, именно да похваля, въпреки, че напоследък, ние българите, само се оплакваме и хулим! Просто има защо да хваля! 😉

Отначало малко предистория.

Знаем, че първо от мазилката се почва, та с мъжа ми се обадихме на един „познат майстор“. Дойде да взе мера. Странното е, че дойде без метър, и тъй- само „на око“ почна да коментира колко би ни струвало. Но да не изпадам в подробности, а направо да ви кажа, че колкото трудно започна вземането на размери за мазилката, два пъти по-неприятно се оказа самата направа  – обещана беше изработка на една цена, после се потърсиха още пари, говорено беше за едни срокове – получи се за съвсем друг срок на изработка…Ужас!

После приятел на мъжът ми препоръча фирма за ламиниран паркет. Отидохме, огледахме, но не можахме да си изберем от въпросният магазин. Наложи се да минем и в друг магазин, а после и в Бриколаж, че после пак се върнахме в един от предните магазини за ламиниран паркет. Успяхме след 4-5 посещения на магазини да си изберем.

Да споделя, че всичкото това разхождане беше един кошмар. Имам предвид, че от работата не ме пускаха в отпуск (работя в шивашки цех и често оставаме и извънредно да доработваме), ето защо веднага след работа бързах да разглеждам магазини за ламинати, вместо да почивам у дома със семейството. Тези три седмици ми се сториха ужасно дълги, досадни и изморителни. Ето защо когато дойде ред да изберем врати, просто казах: „НЕ мога повече!Писна ми!“

Добре, че сина ми предложи да проверим в интернет за вратите ни.

Когато написахме врати благоевград в търсачката попаднахме на сайта, който искам да похваля. Идеята да поръчаме нещо голямо и важно като врати по интернет ни плашеше, но Иво (синът ми) беше категоричен, че достатъчно сме тичали като луди от магазин на магазин, че вече всичко се поръчва по интернет и т.н.

Ето няколко причини защо препоръчвам да купите врати от hubava-vrata.com :

  1. НЕ Е НУЖНО ДА ОБИКАЛЯТЕ ОТ МАГАЗИН НА МАГАЗИН – има голямо разнообразие в един единствен сайт, който можете даразглеждате докато сте у дома, при това без да ви досаждат т.нар. „консултант – продавачи“

  1. НОСЯТ МОСТРИ НА ЦВЕТОВЕТЕ НА МЯСТО У ВАС – когато дойдат да вземат размер за вратите ще можете да видите всички предлагани цветове и да си харесате спямо интериора.

  1. КОРЕКТНА ФИРМА И УЧТИВИ СЛУЖИТЕЛИ – коректи и спазващи сроковете. Казаха след две семици идват вратите и дойдоха след точно 10 дни

 1. ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МОНТАЖ – много старателен монтаж на вратите! Изпипват и детайлите! Вратите се затварят и уплътняват „като хладилник“ – плавно и плътно!

2 thoughts on “Как си поръчах врати за дома по интернет?

 1. Здрасти, Светослав!
  Благодарение на тази статия аз попаднах на сайта hubava-vrata.com Момчето, което ми отговори по телефона ми спомена светъл отвор, а и аз не знаех как се взема размера… Та от въпросният сайт ми обясниха, че светъл отвор/светло сечение се взема по следният начин: измерва се ширина от стена до стена на две нива и се записва по-малката стойност, после се измерва височината от ляво и после отдясно и се записва по малката стойност, после се мери дебелината на зида (стената) отляво, после и отдясно, като при дебелината се записват и двете стойности(ако са две различни) Това поне разбрах за вземане на мера за врати. 😉 Между другото в този сайт за врати цените са доста добри, а четох и отзиви за тях в станицата „въпроси и отговори“ на сайта и мисля след празниците да им поръчам три врати.
  А, и момчето от хубава-врата спомена, че скоро в блога на сайта им ще има статия за това как се взема размер за врата и ще бъде подробна и със снимки

 2. Между другото много съм гледал сайтове за доставки на мебели или матраци. Едно от нещата, които са ме притеснявали винаги е как се взимат размерите, които трябва да се имат предвид.

  Тоест какво значи светло сечение?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *