Кино Арена или Кока кола?

кино арена в софия

До миналата година горното изречение би имало „и“ в средата.

Тази вечер решихме да гледаме „Чиракът на магьосника“ с приятелите. Избрахме киното да е Арена. Преди филма направихме задължителния ритуал. Взехме си пуканки с кола.
Преди да започна да звуча като мрънкалник нека изредя положителните неща. Киното още се справя добре. Залите са чисти и големи, Филмът определено си заслужаваше.

Всъщност, като се замисля, всички минуси, които открих са свързани с щанда за пуканки пред залата. Първо, определено кризата е накарала киното да наеме хора, които се задоволяват с по-малки заплати – новите продавачи определено нямат шлифования (или секси) вид на хора които имат голям избор от работни места пред себе си 🙂
Цената на менюто кола+пуканки се е вдигнала. Но най-неприятното е, че това което продават като кола е реално леко овкусена газирана вода. Просто колата е толкова разредена, че се губи смисъла да бъде наричана с оригиналното й име.

Според мен големи компании като Кока Кола следят за интереса си и не биха искали отрицателната реклама, която киното им прави. Надявам се някой от който зависи договорът на киното с корпорацията да обърне внимание и да разследва случая.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *