Клуб Шугър – машина на времето

терасата на клуб шугър в софия

Навръх Великден след традиционното ходене на църква се уговорих с приятели да се повеселим някъде и се разбрахме това да бъде заведението Шугър и по-специално на неговия втори етаж, така наречената тераса. Клубът се намира на ул. „княз Борис I“ 121, София.

След като отидох с настроение на входа на заведението ми препречи пътя някакво същество излязло от мутренските години на демократичния преход в екип с една невръстна девойка по дънки и спортна блуза, която ме сканира преценяващо и обяви, че не мога да вляза. Направо от изненада загубих дар слово. Разбирам да влизам в бална зала или в замък, където да се изисква някакво облекло, но да ме спира човек по дънки и тениска в комбинация с охрана, която е дебела и със шкембе и първобитен изглед проявиха някакво малоумно отношение, което гони клиентите.

Препречване на пътя на клиент с мутренско отношение. Без грам професионализъм. Очевидно си мислят, че това е някаква селска дискотечка.

Между другото нямаше никакво отношение като към клиент. А то бе като към натрапник все едно са двореца във Версай и е висше благоволение да влезеш във „великия“ им клуб Шугър.

Девойката реши, че съм с анцуг и се наложи да и обяснявам бавно, за да вдене, че това са дънки и с малко зуум и го показах. Та след като ми вдигнаха кръвното най-после влязох.

Вътре атмосферата бе като едно време в дискотека „Кампионе“ в Студентски град.

Умопомрачително отношение като цяло, цените няма и да ги коментирам, нито качеството на коктейлите. Направо ме върнаха в 94-та година.

Категорично, не препоръчвам мястото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *