Концерт на балет ТОДЕС в НДК (София)!

балет тодес

В материала ще дам няколко причини защо да не ходим на събития организирани от продуцентска къща DEGRIS.
Като начало бих искал да споделя, че много мразя да ме правят на идиот и някой да си мисли, че парите ги рина с лопата!!!
И така отидох днес (28.09.2009)  в НДК на заветния концерт на балет ТОДЕС  под надслов The Best Of 25 (който надслов ще го дискутирам отделно).

И така ето нещата, които ми харесаха:

  1. Резервния състав на балет ТОДЕС (защото според мен беше той и нямам друго логично обяснение за нивото на изпълнение, различно от доста клипове, които съм гледал) танцуване на някакво, различно от лошо ниво.
  2. Суинг танца.
  3. Deep Forest танца.
  4. Подскачането с въжета беше забавно.

Интересно, че напук на толкова спонсори на флаера на билета, че няма пари за озвучаване и осветители?! А залата бе пълна на 100 процента.

И така ето нещата, които не ми харесаха:

  1. Цената на билета от 20 лева беше адски висока за посредственото изпълнение, липса на озвучаване и некадърен осветител.
  2. Посредствено изпълнение без капка живец с перфекна техника и акробатика – фитнес, нищо повече.
  3. Това, че за тия пари видяхме огризки от ТОДЕС, но не и самия балет.
  4. Хората от DEGRIS ни мислят за тъпанари и балъци и са прави, напълнихме залата.
  5. DEGRIS не си направиха труда да сложат озвучаване като хората. На тази зала без акустика и озвучаване, която е пригодена за конференции имаше 2 мижави колонки (компютърни по размер за тази зала), които доста често дрънчаха на тенеке и с ужасна микрофония.
  6. Хората от DEGRIS не си направиха труда да платят за читави осветители – на сцената в дъното имаше прожектори насочени срещу публиката, които святкаха като светкавица на фотопарат адски рязко и ярко и причиняваха болки в очите. Не знам кой идиот не си е свършил работата в DEGRIS, но след концерта ме боляха очите!!! Това направо си е вредно за здравето.

По отношение на надслова The Best Of 25?! Къде го видяха това най-добро!? Видяхме изключително добра техника и акробатика, завидна физическа форма. Всичко това но не и танцуване. Никакъв живец, никакъв плам. Много се разочаровах.

И в заключение – концерт, постановка изложба или друго събитие организирано от продуцентска къща DEGRIS. Не, благодаря!!!

Четете още от Theodorus

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *