Кръчмата „Старата липа“ – машина на времето или как още сме в 1994-та!

кръчмата "Старата липа"Случката е интересна и се случи с мой приятел, която доказа, че пътуването във времето е възможно. Настоящата случка доказва как един човек може живее още в 1994-а година в мутренските времена.

Става дума за това, че моя приятел е бил изгонен от кръчмата „Старата Липа“ в гр. София, която се намира на Бул. Христо Смирненски. Бил е изгонен защото е с колело?!

Ето и неговите думи:

Току-що бях изгонен от кръчмата „Старата липа“ в София на бул. Христо Смирненски. Не знам колко много може да са причините за да те изгонят от кръчма, но що се отнася до мен, направиха го защото съм с колело!

Разговорът беше: 
– Махнете колелото, защото ще дойдат хора с костюми и не трябва да гледат колело!
Отговорих, но аз съм ваш клиент.
– вече не сте мой клиент, това е моя собственост. НАПУСНЕТЕ незабавно, защото ще го сритам това колело!

Тази случка е притеснителна за европейска България, както и за бизнеса като цяло.

Подобно отношение е недопустимо. Никакво уважение към клиентите и това, че те си оставят парите при тях и прекарват част от времето си на дадено място! Притеснителна е агресията и опит за нападение. Интересен пример от страна на собственика.

За разлика от това място със смехотворно отношение към клиентите, други заведения вече правят отстъпки за клиенти, дошли с колела!

В заключение пожелаваме приятни мигове в кръчмата „Старата Липа“, само не ходете с колело, за да не ви сритат. А ако желаете по-специално отношение може да си сложите и костюм (обаче пак да сте без колело).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *