Л-карнитин – 3 трика при избора на точния за вас

Л карнитин за отслабване

Проблемите при приема на хранителни добавки са нещо, с което повечето хора се сблъскват, когато вече приемат от достатъчно дълго време даден продукт и изведнъж научават нещо ново като информация, което променя изцяло всички правила на досегашната игра. Получава се едно паническо търсене на решение, но заслужава ли си да преживяваме това отново и отново? Не.

В днешния текст ще разберете повече за това как можете не само да си спестите главоболия при приема на Л-карнитин, но и цялостният процес да ви донесе повече от просто дивиденти. Искате ли карнитинът да ви носи здраве? Доверявате се на правилния източник на информация.

Днес ще ви представим 3 основни трика в сферата на хранителните добавки, които ще ви дадат възможността да изберете точно онзи суплемент, който да подхожда идеално на вашето тяло, независимо какви са целите ви – цялостно и генерално отслабване или просто оформяне на мускулатурата с цел изпъкване на тялото.

Готови ли сте за това да постигнете успеха си? Ние сме готови да ви помогнем с всичко онова, което можем да направим!

1. Добре преценете pH-то на стомаха си

Тук се има предвид киселинността на различните продукти, които приемате. Ако видите киселинността на най-често приеманите храни от вас и изчислите средното им pH, при което стомахът ви е в оптимално състояние и работи без проблеми, то вие ще знаете какви точно стойности да притежава и вашият Л-карнитин.

Това ще ви спести абсолютно всички главоболия, свързани със стомашните смущения от приема на новата добавка, както и проблеми в отделителната система, породени отново от новия суплемент.

2. Забележете колко е бърз вашият метаболизъм

Вашият метаболизъм е виновен или „виновен“ за всяка промяна в организма ви. Със сигурност сте виждали как хора около вас, които ядат завидни количества храна, всъщност не се променят на килограми, нали?

Е, това се случва заради техния бърз метаболизъм. Ако и вашият е достатъчно бърз, вие на практика не се нуждаете от хранителна добавка за отслабване, защото едва ли имате проблеми с наднормено тегло.

3. Погледнете отзивите за дадена марка

Понякога до смущения в организма се стига не заради хранителна добавка, а заради фирмата, която я е приготвила за масова употреба. Именно заради това експертите от Workout.bg съветват да сте достатъчно мнителни към това, което купувате преди самата покупка.

Л-карнитинът е невероятна хранителна добавка с доказани свойства, но е добре преди употреба да съобразите няколко неща, за да може всичко, което правите, да е обсъдено на първо време с вашия организъм!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *