Макарони, спагети от Загария АД

zagarila

Вече няколко пъти си обещавам да не купувам макарони, спагети и други подобни българско производство. Обаче поради ред причини този път ми се наложи да закупя български къси макарони, които са производство на Загария АД, гр.Стара Загора.

Започнах да варя макароните (не правя за пръв път макарони). След като се свариха макароните, ми направи впечатление, че те се слепиха все едно са залепени с лепило. Другото интересно нещо, което се получи е че макароните се сцепиха по дължина. По никакъв начин не запазиха целостта си.

Също така при консумация лепнат и човек има чувството, че яде дъвка. Ако потребителя настоява да яде макароните варени, има хубава новина. Новината е, че аромата и вкуса с помощта на малко кетчуп и подправки става различен по желание на всеки. И все пак се ядат.

Поради гореописаните факти се наложи да изпека на фурна макароните с обилно количество захар, яйца и мляко. След като се изпекоха даже стават за ядене. Имат и хубав вид с лек карамелен загар.

За пореден път се разочаровах от макарони, българско производство. И за пореден път се убедих, че евтиното излиза скъпо.

Едно малко отклонение. Направих си труда да потърся в Интернет малко информация за въпросната фирма и нейните продукти. Открих много добре поднесена рекламна информация.

Тъй като съм почитател на италианските спагети, макарони с  марка Barilla, и след като видях интересна картинка за продукти на фирма Загария АД реших да сложа картинка на продукти Barilla и продукти на гореспоманатата фирма с марката Загарила (тук се усмихвам широооко). С това типично българско изпълнение тази марка поражда много хумористични аналогии.

zagarilaНа картинката вляво са продукти българско изпълнение с марката Загарила на Загария АД.

barillaПо долу е изображение на продукти с марка Barilla.

Всеки може да открие интересни неща при сравнение на двете изображения.

И така в заключение нека всеки си реши дали да консумира тези продукти или пък да избере друга алтернатива.

Аз лично направих своя избор за подобен род продукти.

Едно малко отклонение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *