Матрак или Дюшек – Удобният начин за спане от Свежен!

На пазара има много решения за матрак. Фирми и марки много! Реклами още повече :). Всеки има предимства и недостатъци.

У нас в България все още като основен критерий се взима цената и едва след това идват другите характеристики на продукт или услуга. Не всеки може да си позволи матрак за 1000 или 2000 лева.

Другият най-важен момент след цената е удобството и комфорта. За всеки човек е строго индивидуално усещането при ползването на матрак или дюшек. Виждал съм хора на които не са удобни и най-високите класове продукти с Н на брой екстри и за безбожни цени :). Просто не им върши работа.

След известно проучване и в комбинация с ограничен бюджет за избор на матрак или дюшек се спрях на директен производител на матраци, дюшеци, хавлиени изделия и домашен текстил Свежен ЕООД. удобен матрак за спане

Първият контакт бе изключително лек и отношението на г-н Христо Иванов (Управителя) много ми допадна и реших да му се доверя. Изпратих по електронната поща любителски направена скица с размери по този начин.

След получаването на размерите се консултирах по телефона относно избора на материалите и се уточнихме да бъде един слой дунапрен с плътност 29, отгоре покриващ мемори слой от латекс с дебелина 7 сантиметра и накраят всичко в калъф от памучно хасе и база вата. Калъфът има цип и може да се пере регулярно.

калъф за матракПоръчката бе изпълнена бързо и стегнато и ми бе доставена на адрес от куриерска фирма Еконт. Цената на поръчката по мои размери с доставка бе 170 лева, което и ми бе желанието.

Бях очарован от старателно опакованата пратка, която бе при мен чиста и без повреди.

Този матрак се ползва от човек с проблеми в гърба, който сподели изключителното си задоволство от продукта.

Така че искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ, Христо!

домашен текстил

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *