Надеждна защита от вируси с антимикробно фолио Coversafe

защитно фолио против вируси и корона вируси Coversafe

Антимикробното фолио Coversafe™ е бижуто в гамата адхезивни фолиа на GERGONNE INDUSTRIE – Франция. То обединява в себе си иновативна биосъвместима патентована технология на компанията PYLOTE, която е б. Coversafe™ е антимикробно полимерно-керамично композитно фолио с изключителни антимикробни свойства. Унищожава вируси, коронавируси (включително SARS-COV2, отговорен за COVID 19), бактерии, дрожди и плесени.

Много лесно се поставя върху всички видове гладки повърхности, като маси и бюра, плотове, парапети, дръжки на вратите и други. Coversafe™ използва патентована технология, базирана на ZnO микросфери, за да придаде на повърхността самодезинфекциращи свойства.

Иновативната технология на PYLOTE се състои в интегриране на минерални керамични микросфери ZnO, които имат специфична кристална структура, способна да катализира производството на свободни реактивни кислородни видове (ROS) с по- силен дезинфекционен ефект върху микроорганизмите, в сравнение с повечето биоциди.

След поставяне на фолиото, технологията се активира в посока микробно унищожаване и обеззаразяване на повърхностите, осигурявайки непрекъсната и стабилна защита срещу, инфекции, пренасяни от ръцете. Coversafe™ поддържа много високо нивото на безопасност, ефективност и хигиена през целия си жизнен цикъл. Микросферите не се консумират, така че тяхната ефективност не се износва с времето (технологията Pylote е тествана повече от 4 години без загуба на ефективност).Фолиото е безопасно за хора и домашни животни. Успешно може да се използва в хранителната индустрия ,здравеопазването, леката промишлеността или козметиката. Всички тестове са проведени в съответствие със стандартите JIS Z 2801, ISO 22196 и ISO 21702, ISO 10993-5, EN 1186, GRAS сертифицирано от FDA и EcoCert в независими и акредитирани лаборатории. Веднъж поставен, Coversafe™ е почти невидим. Стандартни почистващи препарати, вкл. алкохол, белина или сапун не оказват влияние върху дезинфекционните свойства на Coversafe™.

С развитието на обществото можем да очакваме да се появят и други видове вируси и бактерии, които са естествените врагове на човека в природата. С Coversafe™ ние предварително защитаваме средата, в която живеем. Вече в повече от 25 страни антимикробното фолио играе превантивна и защитна роля. Виждаме потенциал за използването на това умно решение на обществени места, особено в образованието и офисите, градския транспорт, болниците и заведения за обществено хранене . Амбицията ни е да повишава информираността относно ползите и качествата на Coversafe™ и да го предлага навсякъде, където може да допринесе за защитата на хората.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *