Пътуване с автобус на Юнион Ивкони

Имах пътуване от София до Хасково и се порових за да си харесам фирма за автобусен превоз. След като проверих на сайта на Централната Автогара в София и се спрях на Юнион Ивкони.

В уреченият час на пътуването бях на 35-ти сектор и там бе паркиран модерен автобус с марката Мерцедес. Пред вратата ме посрещнаха стюарда и шофьора униформено облечени. Максимално бързо стюарда ми даде етикет за багажа и бях упътен за заемане на място в автобуса.

Харесаха ми следните неща:

1. Автобусът бе изключително чист и светъл.
2. Отлично настроен климатик и отлична вентилация.
3. Комфорт.
4. Наличие на богато и брандирано меню еднакво за всички автобусни линии на фирмата.
5. Наличие на автобусна телевизия (проект на министерство на транспорта). Тя е направена с качество и вкус. Но има още какво да се желае.
6. Приемлива цена от 17лв.
7. Спиране за почивка в Поповица.

Нещата, които не ми харесаха:

1. На връщане пътувах със същия екип и автобус и имаше дублиране на места.
2. Силно пускане на радиото в момент в който върви автобусната телевизия. Гледаш образ и дъни радио?!
3. По отношение на рекламите на Юнион Ивкони (туристически и автобусни услуги), мисля че малко се прекали с тяхното показване.
4. Касиерката, която е рускиня в Хасково много трудно и с много грешки се оправяше с продажбите на билети в рейса.

Като цяло фирмата се опитва да поддържа стандарт и аз бях приятно изненадан. И понеже ще ми се наложи да пътувам по линията София-Хасково ще се спра пак на същата фирма.

One thought on “Пътуване с автобус на Юнион Ивкони

  1. Вчера пътувах с тази ужасна компания, шофьора говореше през цялото време по телефона, чоплеше семки у караше почти през цялото време в аварийното платно. Когато му направих забележка за говоренето по тел. Ка, а че е за да не заспи….. Изпреварване както му дойде, все едно сме на рали. Това го нямаше преди 20г. Това са потенциални убийци, лоши професионалисти, мръсни и прости.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *