Пилешките Воденички от Джиев не са това, което бяха!

Дълги години за нашето домакинство месните продукти на Джиев бяха синоним на качество без компромис и достъпна цена. Така бе до вчера.

Тъй като в последните години някак си нямам компромис към продукт или услуга, когато съм клиент и плащам особено в случаи с продукт с история и известна марка.

След поредния избор на меню за домашни нужди се отправих към малкото магазинче на Джиев с махалата. Магазинчето се намира на ул.”Цар Асен” № 74 в град София в близост до един от магазините на веригата Фантастико.

Като клиент се озадачих от случката, която ще разкажа по-долу. Доста рисковано при положение, че на съседната улица има голям магазин. И така както казахме се отправих към магазина на Джиев с идеята да закупя замразени пилешки воденички.

Когато стигнах в магазина си харесах пликче с така любимите пилешки воденички. Често те биват сготвени като супа или хубава яхния. В момента, които ги отворих у дома се оказа, че пликчето съдържа парчета воденички, но не и цели както от години сме купували. Ето сега вече стабилната за нас марка Джиев вече падна и разбира се спираме да купуваме техните продукти така както стана с Лудогорско Пиле, български свещи и много много други.

Едно от нещата, които ме вбесяват са въобще идеите на различните родни производители да правят на маймуна производителя и още повече да не го уважават! Винаги съм казвал българите не ставаме за търговци и пак ще го потвърдя, това доказва и самата реалност. Родните производители така и не се научиха да се държат като хората с клиентите си. Все трябва да има хитринка някъде. Все сме ненаситни и не ни стига! Тези процеси се наблюдават от върха на държавата през всички нива и до последния гражданин!

Също така смятам за много обидно да ми пробутват орезки от воденички сякаш ние клиентите сме някакви прасета или добитък. За това колко бяха изчистени от кръв няма да го коментирам. За качеството за опаковката също!

Просто от днес не купувам нищо призведено от Джиев!

One thought on “Пилешките Воденички от Джиев не са това, което бяха!

  1. Ето тази ситуация, която и вие обяснявате как…“ В момента, които ги отворих у дома се оказа, че пликчето съдържа парчета воденички, но не и цели както от години сме купували….“ на скоро и на мен ми се случи и доста за озадачих, бяха на толкова малки парченца че дори се усъмних в тяхното качество и какво е всъщност и ги изхвърлих, което е недопустимо имайки предвид тяхната цена и като отворим да видим такова нещо. Но в нашата страна вече всичко може да се случи и не знам да се чудя ли какво да правя. Много благодаря за тази статия, поне знаем че не сме сами така да се каже хахахах явно е започнала масова продажба на парченца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *