Пинджур на Вега Стар

Пинджур от Вега Стар

Преди години на едно изложение Произведено в България, което се провежда в гр.София в НДК. Попаднах случайно на щанда на Вега Стар поради голямата опашка и глъчка, която го заобикаляше. Оказа се че има специални цени за изложението и хората буквално разграбваха стоката.

Реших и аз да опитам няколко продукта. Между тях беше и въпросния Пинджур. Ще дам малко информация.

Пинджурът е традиоционно македонско ястие. То може да бъде като гарнитура или като предястие. Прилича малко на френския рататуй. Съдържа домати, патладжани, чушки, чесън, олио и оцет.

Вариантът на пинджур изпълнен от Вега Стар е изключително добър. Особенно удобен е за готвене в днешното забързано време. Много лесно се добавя към бъркани яйца и други ястия. Прекрасна добавка за миш маш.

Качеството на готовия пинджур е много добро и винаги когато мога си взимам поне по 1 буркан. Харесва ми, че Вега Стар не са спестили от продукти, нито са занижили качеството през годините. Също така е удобно наличието на 2 разфасовки370 мл. и 720 мл.

Другото хубаво нещо е че 70% от продукцията на фирмата е за износ. Хубаво е защото има обективна причина за поддържане на качеството. Това помага да се избегне старата българска традиция за разваляне на качеството и пестене след като клиентите научат даден артикул.

Препоръчвам на всеки да опита. Много е удобен за бързо готвене и придава друг вкус на ястията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *