Почистване на килими от Компания за услуги НОВА

Компания за услуги НОВА - Почистване на офиси, магазини, хотели. Почистване на домове. Почистване на килими. Почистване на прозорци, меки и твърди настилки. Строително-ремонтни дейности.

В последно време реших да си облекча малко работата по домашно почистване. По този повод поразпитах приятели и познати, и ми препоръчаха Компания за услуги НОВА. И предишния път и сега дойдоха от вкъщи и взеха килима. Начинът на работа е следния – когато се взима килима, се взима от самия апартамент и го свалят долу. При получаване го качват горе. Качването става при опис (дали има асансьор или не). Също така има и малка такса, което според мен е правилно.

Важна подробност е че при получаване на килима след пране хората се обаждат за уточнение на време и ден на получаване. Тази координация я има в мноого мааалко фирми у нас. Освен това действат много експедитивно. Казаха ми че за около седмица ще е готов а ми го доставиха след 4 дни, което е много добре и ми помага да си направя плановете по-добре!

Много ми харесва възможността да се достави килима след пране и в почивни дни – събота и неделя!  Това специално за мен е много удобно.

По отношение на самото пране. Просто нямам думи! Килимът стана като нов и направо светна! Шарките му се виждат с пълната си красота.

Колкото до цената – за мен тя е повече от приемлива!

И така в заключение мога да кажа, че приятелите, които ми препоръчаха тази фирма не ме подведоха и мога да препоръчам на всеки, който желае да си пере килимите “Компания за услуги НОВА“.

Четете още от Theodorus

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *