Почистване на килими от Компания за услуги НОВА

Компания за услуги НОВА - Почистване на офиси, магазини, хотели. Почистване на домове. Почистване на килими. Почистване на прозорци, меки и твърди настилки. Строително-ремонтни дейности.

В последно време реших да си облекча малко работата по домашно почистване. По този повод поразпитах приятели и познати, и ми препоръчаха Компания за услуги НОВА. И предишния път и сега дойдоха от вкъщи и взеха килима. Начинът на работа е следния – когато се взима килима, се взима от самия апартамент и го свалят долу. При получаване го качват горе. Качването става при опис (дали има асансьор или не). Също така има и малка такса, което според мен е правилно.

Важна подробност е че при получаване на килима след пране хората се обаждат за уточнение на време и ден на получаване. Тази координация я има в мноого мааалко фирми у нас. Освен това действат много експедитивно. Казаха ми че за около седмица ще е готов а ми го доставиха след 4 дни, което е много добре и ми помага да си направя плановете по-добре!

Много ми харесва възможността да се достави килима след пране и в почивни дни – събота и неделя!  Това специално за мен е много удобно.

По отношение на самото пране. Просто нямам думи! Килимът стана като нов и направо светна! Шарките му се виждат с пълната си красота.

Колкото до цената – за мен тя е повече от приемлива!

И така в заключение мога да кажа, че приятелите, които ми препоръчаха тази фирма не ме подведоха и мога да препоръчам на всеки, който желае да си пере килимите „Компания за услуги НОВА„.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *