Поправка на куфар в София

Ателие и поправен куфар

Както вече писах по-рано след опита за кражба на софийското летище и повреда на багаж, куфара бе успешно поправен.

След като открих в Интернет ателието за поправки и ремонт на куфари и кожени якета в София занесох куфар за поправка.

Хареса ми много качеството на поправката и отношението на човека. Изслуша ме внимателно и със същото внимание прегледа повредата на куфара.

Също така имах желание да се поправи куфара в сравнително кратък срок поради обективни причини. Намери се начин това да стане.

Важно нещо, което ми показаха е сменен цип на кожено яке. Толкова добре бе направена смяната ципа, че първоначално не разбрах какво ми се показва.  Услугите  се  извършват  с голямо  качество и старание.  Хората  си  изпипват  нещата, които  работят.

До самото Ателие за Поправка на Куфари се намира и Ателие за Шивашки Услуги. Общо взето и двамата специалисти си сътрудничат и могат да помогнат и при случаи, когато се налага шиене.

Ателието за Поправка на Куфари се намира в град София, жк. Бели Брези, в прохода между блокове 34 и 35. Влиза от страна на бул. Гоце Делчев.

Ако ви се наложи да поправите куфар или яке ви препоръчвам ателието. Аз лично съм много доволен.

Ще видим какво ще се получи при следващото пътуване и какво ще остане от куфара (може би само дръжката :)).

15 thoughts on “Поправка на куфар в София

 1. то не се изисква кой знае какво за една дръжка да се смени – аз съм жена и сама си смених дръжката предния път но от али експерес и се счупи много бързо – много недодялан модел. завиват се едни винтчета и дете може да го направи

 2. За ателието мога да кажа само хубави неща – изключително професионално отношение, коректност, добре свършена работа.. А за контакти – на самите бележки, които издават за дадено изделие, си има телефон 0988812828.

  1. Ателието на бул Гоце Делчев съм ползвала за смяна ва ципове, смяна на меки дръжки на чанти и боядисване на кожени облекла. Живея срещу адреса. За куфари – колела рама и дръжки мисля че нямат капацитет.

 3. По-добре си купувайте евтини куфари от Илиянци и като ги счупят не ги давайте на ремонт. По-евтино ще ви излезе.

 4. Не знам тези хвалебствия за кого са, но ателието на бул.Гоце Делчев държи куфара ми вече близо една година. Нямам никакви съмнения, че всеки път ме лъжат и вече ги подозирам, че искат да се откажа, да им оставя куфара и те да го ползват като материал за други куфари, без разбира се да ми платят нещо. Освен това оставих и капаро. Не ходете в ателието на бул.“Гоце Делчев“, за да не бъдете лъгани цяла година.

 5. И аз питам за същото като Вили,на летището като си взех куфара дръжката за дърпане ми остана в ръката.Тъй като е втори случай за мен питам може ли да се поправи!?

 6. куфара е с колелца и дръжка за дърпане нея я счупиха на летището може ли да се поправи

 7. Благодаря за препоръката! След като я четох отидох в сервиза и оставих куфара си за спешна поправка. Но сега майстора явно е забравил да ми званне и няма как да се свъвжа с него за да знам, дали ремонта ще стане на време. Моля, публикувайте и номера му или ми го пишете на [email protected]!! Благодаря!

  1. Нямаме представа за телефона. Може би е по-добре да се мине на място.

 8. Когато отношението на човека срещу теб е добро на каквато и длъжност да е ще изпълняваш тези неща при проверка, но ако е някой арогантен и си позволява всичко вече спокойно може да ви полази по нервичките….“Хареса ми много качеството на поправката и отношението на човека. Изслуша ме внимателно и със същото внимание прегледа повредата на куфара.;…“ ето този случай за жалост е рядко срещано явление както го описваш.На никой не му е приятно да му ровят по багажа, на мен на скоро бяха тръгнали да ми изсипват всичко на една маса, е доста е жестоко.

 9. Да, и при това доста качествено и в срок! Може да се разчита на човека!

  1. Моля, може ли някакъв тел. за връзка . Благодаря ви предварително !

   1. Нямаме представа за телефона. Може би е по-добре да се мине на място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *