Повече от възмутен

Прилагам оригиналният текст на писмото, което изпратих до административния сектор на Юнион Ивкони и точно една седмица нямам никакъв отговор, дори мейл, оцветен с извинителна краска:“За съжаление, това не е запитване!
Искам да изкажа искреното си възмущение от обслужването на вашата ФИРМА и се надявам това да спомогне за повишаване качеството на вашите услуги.

На 11-ти септември закупих от каса 28 на Централна Автогара два двупосочни билета София-Търговище, като връщането беше за 22-ри септември в 12.45 ч от Автогара Търговище. Когато пристигнахме в 12.30 на Автогара Търговище, вашият автобус от Каварна за София вече напускаше района около автогарата, и на въпросите ми към вашия служител какво става и защо не е прибрал пътниците, той ми отговори, че има извънреден автобус, който очаква всеки момент. В 12.55 пристигна подобие на автобус, с ръчно написан лист А4 – Варна – София и откровено възмутен шофьор, който безпомощно обясняваше, че няма карта-схема и че от Търговище трябва да вземе трима души, а не 11!!!! И се започна един театър! В продължение на 20 мин – дублирани места, счупени седалки и основателно оплакване на пътуващи-ВАШИ клиенти, които от Варна за втори път ги вдигат от местата им, поради дублирането. Но не се оплакваха на правилния човек – шофьорът е най-малко виновен за цялата ситуация! Циркът продължи през целия път до Омуртаг, откъдето се качиха 6 пътника и автобусът продължи до Велико Търново с двама правостоящи пасажера!!! Безобразие!!! Плащаме немалко пари, за да се чувстваме като превозим добитък!
И това не е всичко – закъснението вече беше от един час! Вашите служители-тарикати/двама шофьори + стюард/, от „официалния“ автобус, бързайки, спокойни че след тях има ЧИСТАЧ, обиращ позабравените пътници, бяха изключили възможността шофьорът да се свърже с Шефа си и бяха неприятно изненадани. Трябваше да чакат един час позакъснелия си „роднина“ и да потропват нервно пушейки, за да вземат правостоящите потребители на услугите на ЮНИОН ИВКОНИ, и да се сърдят на нас!
Никой не се сети да се извини за неудобството на останалите пътници, които не бяха от щастливците да се качат на по-бързия „кон“, а трябваше да изтърпят липсата на всякакви удобства и страшните звукови и физически ефекти от морално остарелия автобус.
Слава богу, в 18,20 ч пристигнахме на Централна Автогара София без произшествия, а само схванати и без настроение, в следствие на „приятното и комфортно“ пътуване, осигурено от фирма ЮНИОН ИВКОНИ.
Ще се постарая това писмо да стигне до висш служител, защо не и до собствениците, на фирмата, за да може виновниците за това събитие да понесат нужните санкции и последици.

П.С. Загубихте доста повече клиенти, от „наваксаните” минути от забързаните ви колеги.“
И драги съграждани, докато не си потърсим правата, подобни български неконтролирани структури ще си играят танца върху гърбовете ни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *