Повече от възмутен

Прилагам оригиналният текст на писмото, което изпратих до административния сектор на Юнион Ивкони и точно една седмица нямам никакъв отговор, дори мейл, оцветен с извинителна краска:“За съжаление, това не е запитване!
Искам да изкажа искреното си възмущение от обслужването на вашата ФИРМА и се надявам това да спомогне за повишаване качеството на вашите услуги.

На 11-ти септември закупих от каса 28 на Централна Автогара два двупосочни билета София-Търговище, като връщането беше за 22-ри септември в 12.45 ч от Автогара Търговище. Когато пристигнахме в 12.30 на Автогара Търговище, вашият автобус от Каварна за София вече напускаше района около автогарата, и на въпросите ми към вашия служител какво става и защо не е прибрал пътниците, той ми отговори, че има извънреден автобус, който очаква всеки момент. В 12.55 пристигна подобие на автобус, с ръчно написан лист А4 – Варна – София и откровено възмутен шофьор, който безпомощно обясняваше, че няма карта-схема и че от Търговище трябва да вземе трима души, а не 11!!!! И се започна един театър! В продължение на 20 мин – дублирани места, счупени седалки и основателно оплакване на пътуващи-ВАШИ клиенти, които от Варна за втори път ги вдигат от местата им, поради дублирането. Но не се оплакваха на правилния човек – шофьорът е най-малко виновен за цялата ситуация! Циркът продължи през целия път до Омуртаг, откъдето се качиха 6 пътника и автобусът продължи до Велико Търново с двама правостоящи пасажера!!! Безобразие!!! Плащаме немалко пари, за да се чувстваме като превозим добитък!
И това не е всичко – закъснението вече беше от един час! Вашите служители-тарикати/двама шофьори + стюард/, от „официалния“ автобус, бързайки, спокойни че след тях има ЧИСТАЧ, обиращ позабравените пътници, бяха изключили възможността шофьорът да се свърже с Шефа си и бяха неприятно изненадани. Трябваше да чакат един час позакъснелия си „роднина“ и да потропват нервно пушейки, за да вземат правостоящите потребители на услугите на ЮНИОН ИВКОНИ, и да се сърдят на нас!
Никой не се сети да се извини за неудобството на останалите пътници, които не бяха от щастливците да се качат на по-бързия „кон“, а трябваше да изтърпят липсата на всякакви удобства и страшните звукови и физически ефекти от морално остарелия автобус.
Слава богу, в 18,20 ч пристигнахме на Централна Автогара София без произшествия, а само схванати и без настроение, в следствие на „приятното и комфортно“ пътуване, осигурено от фирма ЮНИОН ИВКОНИ.
Ще се постарая това писмо да стигне до висш служител, защо не и до собствениците, на фирмата, за да може виновниците за това събитие да понесат нужните санкции и последици.

П.С. Загубихте доста повече клиенти, от „наваксаните” минути от забързаните ви колеги.“
И драги съграждани, докато не си потърсим правата, подобни български неконтролирани структури ще си играят танца върху гърбовете ни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.