Няколко причини за Освобождение от Мобилтелско Иго

Мобилтел - нови начини за кражби

Ето, три месеца как иде края на игото дълго.

Десет години ни вопъл, ни стон!

Десет години надежда една!

За по-добри услуги, цени и дума добра!

Но, неее Компанията реши!

Всички сте роби!!!

Ще прекратим, когато кажа АЗ! Млък!

Право нямате, Добрева каза! Аз-а замря! Ни дума, ни стон!

Чисто, е чисто, Врабчева каза! Фактурите … , верни … , коректни….

Няма ни цифра, ни буква накриво!

А то стана какво?! …. Всичко на кино!

/Измислено от 10 годишно вдъхновение на изпроводяк, лично от мен за около 2 минути/

Този малък творчески импулс го посвещавам на хилядите потърпевши, знайни и незнайни, които са изгубили, време пари и нерви. Паднали или спечелили в неравната борба с поробителя. ПОКЛОН!

Като за начало при всичките случки Мобилтел леко се бъзикат с клиентите си. Това както обичам да казвам е положително, но не и за клиента!

И така моите основни причини са няколко, като на първо място класирам „обучението на консултантите“ в бизнес центровете и на звезда осем осем (*88) как да се отнасят с клиентите. В посочения линк можете да видите малка част от похватите, които се използват за да ви задържат. Като лично станах жертва на този с предлагането на повече примамливи отстъпки или нов тарифен план. А реално се бях засилил да прекратявам договор миналата година. Не се и усетих как преподписах! Та съм го изпитал на собствен гръб.

От преди доста години се носеха слухове за така наречените „скрити тарифни планове и скрити опции“.  С годините на различни хора, както и на мен са ми отправяни предложения, които ги няма официално никъде посочени от Мобилтел.

Независимо какво и как се предложи от компания като Мобилтел, тя вече е тотално дискредитирана. Каквато и мимикрия да се опита няма да се получи. Клиентът вече не е този от преди 2-3 години. Или както казват старите хора вълкът козината си мени, но нрава не. Дали ни предлагат Bob или Фасул, ни го предлагат едни и същи. Но ефекта и от двете е винаги еднакъв :).

То поне като се събират разни служители на Мобилтел в Експо Центъра в зала 6 поне да бяха свършили нещо смислено. Ама нейсе!

Друга причина е че като Клиент или роб на мобилния оператор Мобилтел аз нямам никакви права, освен да плащам. Те и другите компании не са цвете за мирисане. Но да си клиент на мобилен оператор като Мобилтел е геройство, сравнимо с Давид и Голиат. Само дето в този случай Голиат все печели. И в допълнение с абдикацията на държавата спасение няма.

Хубава причина е Номерът с Кредитния Лимит – просто бисер на бисерите или както се казва брилянт сред диаманти. 10 годишна практика и изведнъж ХОП нямаа. Не било услуга, било пожелателно и прочие хубави приказки. Но иначе като се надвиши се спират изходящите обаждания!

И като допълнение към отношението във време на криза просто е недопустимо да се даде на кредитна фирма даден потребител за 150-на лева БЕЗ да се дискутира проблема или да се предложи погасителен план. Но може би ще кажете бизнесът си е бизнес. И е така. Но  в бизнеса е важно и отношението. В него винаги има 2 страни, при това равнопоставени. Така че неадекватното отношение е още една причина.

В посочените линкове към материали можете да видите другите причини, които натежават в полза на Освобождението от Мобилтелско Иго.

И в заключение най-новия им бисер. На изключен телефон, със спрени изходящи повиквания /от 2 месеца/ за месец Декември 2011 сега получавам сметка от 21.00 лева. И най-забавното е че има посочени 5 разговора. А са водени само 2 и то в група Семейство и Приятели! Да не говорим за липсата на отстъпката, която е договорена с точки от МТел Клуб.

Е нищо! Малко остана! Вижда му се края!

2 thoughts on “Няколко причини за Освобождение от Мобилтелско Иго

  1. Не знам дали е трудно или не. Знам, че са минали всякакви граници и не ми е ясно защо държавата абдикира и не поема отговорност.

    За мен тази фирма Мобилтел незабавно трябва да бъде затворена и разследвана.

    Да не говорим, че трябва да връщат пари и да се изплащат обезщетения на потребители за морални и финансови щети!

  2. Ох,трудно е с Мобилтел… Свикнали са да са монополисти, а другите операторите не успяват да ги накарат да се притеснят.
    Стихотворението е чудесно! Дано ги накара да се замислят… но едва ли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *