Разликата между сглобяеми и надуваеми басейни

Надуваеми басейни

Сглобяемите басейни са отличен избор за всяко семейство, но същото може да бъде казано и за новите надуваеми басейни.

Поради широката гама от избори навсякъде в интернет, много хора решени да направят най-добрия избор, откриват трудност при намиране на подходяща селекция за дома си.

Днес, с помощта на TeMax.bg ще се опитаме да ви дадем по-добра представа за ползите и предимствата на надуваемите басейни в сравнение със сглобяемите. Надяваме се този текст да ви бъде полезен.

Какво представляват сглобяемите басейни

Новите сглобяеми басейни са точно това – басейни, които се сглобяват без да се налага да се надуват. Те са с твърди стени, като около тях има конструкция от подсилена стомана или друг вид материал подходящ за изработката на лесно подвижен слгобяем басейн.

Поради добавената сила от околната конструкция, тези басейни често могат да поберат в пъти повече вода и да варират доста в своите размери и дълбочина.

Те са по-скъпи, като често надвишават цената на надуваемите басейни. Подобни покупки са подходящи за полу-перманентна конструкция

Какво представляват новите надуваеми басейни

Сглобяемите басейни са особено интерес вид басейни, с ограничен капацитет до 500л вода. Те могат да се разделят на два вида – за цялото семейство и детски басейни.

Детските басейни са плитки, често с декорация и надуваеми играчки, та дори има и варианти с малки водопади и други пръскачки.

Те са направени специално за детска употреба, като са предвидени да бъдат напълно безопасни дори за деца под една годинка.

Басейните за цялото семейство са значително по-обемисти и дълбоки, често достигащи до кръста на един възрастен човек със средна височина от 1.70см.

Тези басейни са с удебелени стени, като се надуват с компресор, крачна помпа или с уста (не се препоръчва). Те са сравнително с по-малък капацитет от сглобяемите басейни, но за сметка на това времето за монтаж и подготовка е с 45% по-малко.

Какви са предимствата на надуваемите басейни

Предимствата на надуваемите басейни се крият в това, че се подготвят за употреба доста по-лесно и бързо. Те също така са на значително по-достъпна цена, както сами можете да проверите на TeMax.bg.

Това означава, че всяко семейство може да намери идеалната комбинация от надуваеми басейни за цялото семейство, от децата до продукти подходящи за възрастните.

Тъй като са по-леки и побират по-малко вода, те могат да се преместят на слънце или сянка, не заемат и толкова пространство, което ги прави идеални за малки дворове и пространства.

Възползвайте се от супер селекцията на TeMax.bg още днес и спестете пари с техните ниски цени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *