Ресторант „Туканъ“ в София

ресторант-пицария Тукан в София

Тази вечер за първи път посетих ресторантТуканъ„. Ресторантът се намира срещу хотелХемус“ в гр.София на ул.„Св. Наум” 1.

Хубаво впечатление ни направи, че с влизането ни посрещна служителка, която с ненатрапващ се тон ни въведе с въпроса дали сме пушачи или не. След като уточнихме, че не сме служителката реагира светкавично, като обясни, че се освобождава маса за непушачи и ни помоли да изчакаме.

Професионалното отношение не спря дотук. Докато изчаквахме ни бе донесено менюто. Избраните напитки бяха донесени много бързо масата се освободи и всичко поръчано до момента ни бе пренесено от служителката на новата маса. Много ни хареса това отношение, което в днешно време е много ряко срещано.

Много ни хареса уютната ретро обстановка и чистотата. Наистина чисто. Отидох да си измия ръцете в тоалетната, която за мое учудване бе чиста за разлика примерно от Кривото на Софийския Университет (където е адски мърляво).

Аз лично си поръчах спагети Карбонара и Яндзъ (специалитет с пилешки крилца). Успях да опитам и равиоли Татко Карло. Тези ястия бяха превъзходно приготвени! Съветвам всеки да ги опита. За десерт хапнахме крем Аляска. Кремът имаше лек и приятен вкус. Него също съветвам да се опита!

Най-много ме впечатлиха обслужването и кухнята на заведението. Горещо го препоръчвам за всякакви поводи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *