Сладоледена къща „Стената“ в Пловдив

сладоледена мелба

От години слушам за невероятните мелби на Стената в град Пловдив.  Преди 4 години за първи път ме заведоха и останах много доволен. Това малко и уютно заведение в Пловдив ми напомни за времето когато в София имахме сладкарница Магура с прекрасни мелби, шейкове и други. Събота и неделя в Магурата не можеше да се намери място и непрекъснато имаше опашка.

Интересен бе начина по който научих за тези прочути сладоледи. Тъй като аз съм от София и разбрах, че много хора си правят екскурзия за 1 ден до Пловдив с основна идея за пазар и задължително посещение на Стената за да се насладят на прочутите мелби.

Онзи ден в събота пак похапнах от тези прекрасни мелби и с удоволствие мога да кажа, че качеството ит 2005-та година насам се поддържа. Другото, което ми направи впечатление е че не се пести от консумативи и все още ти носят избрания сладолед на масата. Интересно подобрение е бързината с която се изпълняват поръчките. Заведението бе почти пълно а в рамките на 15-на минути всички бяха получили поръчките си.

Тъйа като деня беше прекрасен мислех, че трудно ще се намери място но пък намерихме! Мислех да предложа да се разшири по някакъв начин, обаче няма смисъл. Дано не се развали и качеството на самите мелби!

Според мен си заслужава цената за предлаганото качество.

На мен любимите ми мелби са Шоколадов Граал, Пауново Око и Мелба Стената.

Почитателите на сладоледа ще останат приятно изненадани след посещение и похапване на мелба на стената.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *