Списък за проверка: 5 задължителни елемента в мъжката лятна мода

Жегата не е причина да нарушаваме някои правила за добър стил и елегантна визия

Освен, ако не се намирате на почивка край морето, да прекарате сезона по шорти и тениска няма как да е най-доброто ви решение. Когато говорим за стил и елегантна визия, жегата не е причина да нарушаваме някои утвърдени правила, които освен всичко друго, ще ви гарантират максимално удобство.

Широки дрехи

Изкушението да подчертаеш хармоничното си тяло, не трябва да е за сметка на изискания вкус.
Днес широките модели са изключително актуални и те могат със сигурност да ви предпазят от прегряване, позволяват на въздуха да циркулира и несъмнено имат принос за ефектното ви излъчване.

Минимализъм в аксесоарите

Вярно е, че мъжете така или иначе са умерени в аксесоарите, но през топлите месеци е достатъчно да заложите само на ръчно устройство, което ще ви дава ориентир за времето.

Ако все още не разполагате с красив екземпляр, отговарящ на индивидуалния ви стил, намираме се в идеалния период, когато може да откриете наистина изгодни цени от онлайн магазин за маркови часовници Timer.bg. Дали ще заложите на смарт, на спортен дизайн или по-класическо изпълнение, изборът оставяме на вас.

Нов подход към чорапите

Вероятно предпочитате да опитате без тях през лятото, но това може да се окаже голямо предизвикателство. Това определено не е за всеки.

Някои обувки ще ви създадат дискомфорт, с други трябва непременно да вземете мерки против бактерии и гъбички, да ползвате талк. Ако сте готови да полагате подобни усилия, сигурно ще се справите и с тази задача. За предпочитане е да носите съвсем къси, подходящи за кецове, да заложите на сандали или прозрачни чорапи, с които ще се чувствате достатъчно удобно.

Дълъг ръкав

При летните ризи това е напълно допустимо, че дори и желателно, когато вечер сте на официално събитие. Няма да ви е толкова горещо, ако подберете материите. Нужни са ви по-леки и не толкова плътни. Голяма част от тези ризи са специално предназначени за сезона, а и позволяват дългият ръкав да се подгъне до дължината на късия.

Крайният ефект е особено стилна визия – не пропускайте тази възможност!

Панталонки

И когато все пак се налага да обуете любимите шорти, стремете се те да не са прекалено торбести и широки. Ивиците, като десен, са силно препоръчителни, а и лесно се комбинират с чехли. Някои щампи могат да ви позволят да вкарате индивидуална нотка в обичайното облекло, което е допълнителна опция да разнообразите летните си дни и вечери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *