СУПЕРХОСТИНГ – правилният хостинг в България

Що е то хостинг?

Накратко казано това е мястото /разбирайте компютър/ без което един уебсайт няма как да работи :).

Хостингът може да е на ваш компютър или пък да е предоставен като услуга от външна компания.

И така няма да разказвам подробно в момента какво е хостинг и за какво служи, а ще акцентираме върху него като услуга.

В последните 10 години има една оптимистична за България тенденция, а именно появата на услуги, които наистина са в услуга на клиента.

Тази тенденция води и до съответното и правилно отношение към клиентите.

У нас има редица фирми и организации предоставящи хостинг услуги по различен начин и с различно качество, разбира се.

Поради работата си съм се сблъсквал през годинтие с различни хостинг решения. Някои от които доста забавни, други късащи нерви и с липса на адекватна услуга във всяко едно отношение.

Преди години ми препоръчаха Суперхостинг като фирма за хостинг услуги. Тъй като аз съм човек, който не харесва фирми и услуги започващи с Евро… нещо си, Супер… нещо си. И все пак препоръките бяха доста настоятелни. И накрая реших да опитам.

Към момента притежавам няколо уебсайта и електронни магазини разположени при Суперхостинг. Преди да дам няколко подробности искам да отбележа, че името Суперхостинг е изключително подходящо и на място! Убедих се в това, и то лично!

През годините съм имал различна нужда от поддръжка, съвет или насока от екипа по поддръжката на Суперхостинг. Всеки път ми бе помагано своевременно и професионално.

Основният критерии за много български потребители, а именно добрата цена за тях /без да се гледа качество/ води до различни конфузни ситуации. При Суперхостинг съотношението между цена и качество е изключително премерено и балансирано по такъв начин, че да няма загуба на качество.

Друг основен момент, както споменах по-рано е наличието на реална поддръжка (съпорт) и то действителна 24 часа в денонощието. Изключително добра тикет система, която взаимодейства в реално време. Времето на реакция на поддръжката е навременно и професионално.

И така ето основните моменти, които определят избора на Суперхостинг – правилния костинг като доставчик на хостинг услуги:

 • Съотношение цена-качество.
 • Поддръжка на качествена услуга във всяко едно отношение – от клиентско обслужване до софтуерно и хардуерно осигуряване.
 • Реална поддръжка с живи оператори чрез тикет система в реално време.
 • Отлично отношение към клиента.
 • Регулярна софтуерна и хардуерна актуализация.
 • Поддръжка на помощтна информация в комбинация с полезни публикации в Блога на Суперхостинг.
 • Страхотна политика по промоциите.
 • Много добра политика по управление на клиентските отстъпки.
 • Наличие на добавена стойност към всеки един продукт или услуга. Например ваучер за реклама в Гугъл.
 • Възможност за избор и покупка на домейни.
 • Разнообразни възможности за разплашания.
 • Стабилна платформа интегрирана с уебсайта за управление на услугите.
 • Инсталиран CPanel много възможности.
 • Наличие и на Уиндоус Хостинг  с поддръжка на ASP.NET.
 • Поддръжка на електронна поща.
 • Възможност за закупуване на електронен подпис и защита със сертификати.
 • Поддръжка на Фантастико.
 • Суперхостинг са винаги отворени към развитие и подобряване на нещата, които предлагат.
 • И още много….

От години, когато имам клиент за уеб базирано решениесайт, блог или нещо друго. Като стандарт и гаранция за моята услуга изисквам да се хоства при Суперхостинг иначе не го поемам в повечето случаи. Или пък ако го поемам не давам гаранции, които не са в моите възможности.

Ако искате сайта да ви е стабилен то Суперхостинг – правилния хостинг в България е най-подходящото място за него.

3 thoughts on “СУПЕРХОСТИНГ – правилният хостинг в България

 1. От няколко години ползвам услугите на Суперхостинг. Няма да си кривя душата ползвал съм и други компании за хостинг, но на всякъде другаде имаше проблем с топлото.
  Какво имам предвид:Когато на вън стане 30+ градуса явно другите компании не си вършат добре работата защото сайтовете ми изчезваха. От както преминах на Суперхостинг нямам този проблем вече няколко години. Освен това аз съм работещ човек и обикновено ползвам нет след работа. Писал съм до поддръжка на Суперхостинг след 12ч. посред нощ и са ми отговаряли в рамките на една цигара време.Другото което много ми харесва е че правят промоции чакам да излязат и си предплащам и така ми излиза по-изгодно. С две думи добра компания са.

 2. Не са лоши Суперхоста, аз съм много доволен и от ICN.bg има доста стабилни фирми в България за такива услуги, ама трябва да се внимава, че се намират и доста зле…

  1. Да, споменал съм, че има и други фирми за хостинг услуги. Само че обективно Суперхостинг са правилния хостинг в България! То просто е факт :)!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *