Достъпна течна хидроизолация за покрив – къде се намира тя

Течна хидроизолация

Течната хидроизолация е потенциално единствения метод за пълно подсигуряване и защитаване на един покрив от течове.

Поради множество фактори, течната хидроизолация се оказва доста по-адекватен избор при създаване на стабилен и сигурен покрив, особено, когато той е без скатове.

Днес ще обсъдим темата защо повечето покриви имат нужда от хидроизолация, както и къде точно да намерите правилната марка и вид течна хидроизолация за покрив.

Достъпността на хубавата течна хидроизолация за покриви

Изборът на висококачествена течна хидроизолация за покриви в България, не е толкова богат колкото човек би си помислил.

Каквото и да си говорим българите си обичаме строителните материали и технологии и това е причината фирми като ARD.bg да предлагат толкова интересни и полезни продукти от класа на течната хидроизолация за покриви.

Това, което прави точно този тип хидроизолация специфичен, е че тя е направена да издържа на постоянен пек, дъжд, градушка и замръзване. При изсъхване тя образува мека, но и доста еластична повърхност, която помага да пълното изолиране на покривното пространство.

Не е нужно да се споменава, но хидроизолацията за покриви под течна форма, се използва за плоски покриви без скатове. Тя се прилага върху цялата основа на покрива, като по този начин се създава пълна защита, която вниква в всички малки вдлъбнатини на основата.

Как да разпознаете, че една изолация за покрив е читава

Ако нямате опит в областта с различните видове течна хидроизолация за покрив, то един доста важен съвет за вас би бил това да погледнете към репутацията на самия производител.

Тъй като хидроизолационните смеси за покриви са по-специализирани от тези за бани и мокри помещения, е важно те да имат UV защитен компонент.

Това се налага поради непрестанното излага на хидроизолацията на директна слънчева светлина, която има изключително унищожителен ефект над всякакви незащитени материали.

Качествените хидроизолации ще имат висока степен на защита от UVлъчи, правейки ги особено издръжливи и трайни продукти.

Именно от там и идва тяхната по-висока цена, която според експертите от ARD.bg си заслужава.

Кога знаете, че вашия покрив има нужда от хидроизолация

Вашият покрив има нужда от хидроизолация, когато започвате да забелязвате влага по ъглите на тавана в помещенията или при първи признаци на влага и просмукване на вода през стената, в надтаванските помещения.

Течната хидроизолация за покриви превъзхожда другите методи за хидроизолация на покриви, тъй като прониква дълбоко в появилите се уязвимости, които водата експлоатира, за да навлезе дълбоко в подпокривната конструкция.

Дайте на своя покрив нужната защита и не мислете повече за течове и ремонти – доверете се на ARD.bg и си гарантирайте спокойствие още днес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *