Поддръжка на сайт – 3 неща, които си мислите, че можете сами, но ви трябва агенция

Техническа поддръжка на онлайн магазин

Светът през 2020та година е удивително различен от това, което някой би си представил преди 10 години. Мобилните технологии позволяват на човек да стои в течение с информационният поток 24/7 365 – интернет замести телевизията, родителството и почти е заменило необходимостта от физически магазини.

Какво значение има онлайн поддръжката на сайта за вашият бизнес

Без значение дали предлагате детегледачески услуги, електроника или водопроводни услуги, отразяването на вашата дейност в интернет ще увеличи значително видимостта ви. От там следват повече клиенти и доходи, но щом четете това, не е нужно да ви се обяснява тези банални факти – това което е от значение е КАК ви виждат хората.

Целта на този текст е да ви покаже три основни причини, поради които е разумно за вас и вашият бизнес да разчитате на професионална SEO агенция за поддръжка на сайт.

Причина I –  Безпроблемно управление на услугата

Докато вие сте заети с разрастването на вашата дейност, добра SEO агенция ще се погрижи за доброто поведение на вашият сайт – технична подкрепа, основно оптимизиране на функциите му. Добре поддържам сайт е като приветлив магазин – чисти витрини, добре подредена стока с много разнообразие, но ако има пълзящи хлебарки и мишки, никой няма да пазарува при вас.

Това, което поддръжката на сайт от добра агенция като IdeaMax.eu, например, подсигурява е безпроблемното функциониране на самият сайт, отстраняване на проблеми модули и оптимизиране на процесите. Подобна услуга се грижи за основните, базови поведения на вашият сайт, като те гарантират безупречното пазаруване на ваш клиент.

Бавен, муден, не добре работещ сайт обезателно би отвърнал добри най-добронамереният клиент, а да не става дума за по-капризните и придирчиви посетители.

Причина II – Отнема време и познания

Всяка добра и себеуважаваща се SEO агенция ще заложи достатъчно човекочасове в поддръжката на ваш сайт, като това колко време ще получите зависи то състоянието и размерът на вашия сайт. Но това отнема време, знания и умения, които не всеки има – а дори и да имате уменията, то е рядкост да имате времето да ги приложите.

Причина III –  Сайтът е вечно променящ се организъм

Всяка здравословна система, под това разбирайте конгломерат от различни, взаимосвързани части, се стреми към растеж и развитие – сайтът ви не спира да изисква време, а законите по които той се води също търпят промени. Натрупани познания в сферата на SEO преди 5 години, в днешно време са крайно недостатъчни и се изисква непрестанно проучване и следене, за да останете конкурентно способни.

С ангажиментите към вашият бизнес, това да следите за най-новите промени и ъпдейти, е меко-казано, невъзможно – за това вместо да се разтягате на 5 посоки като Татко Барба, се възползвайте от добра, качествена SEO агенция като IdeaMax.eu. В 21-ви век има хора за всичко, та дори и колата си не миете сами – защо тогава да оставяте бъдещето на бизнесът си в ръцете на Фортуна?

Както се променя Google, трябва да се променя и вашият сайт а за адекватното адаптиране се изисква Know-how, което се трупа с времева инвестиция, която екипи като IdeaMax.eu правят. Спестете си главоболия, лошо инвестирани пари и, най-вече, време и се възползвайте от най-доброто обслужване.

С добра професионална услуга най-малко би трябвало да получите:

  • Бърза реакция при проблем със сайта
  • Премахване на остарели модули
  • Подобряване поведението на взаимовръзки
  • Корекции по функциите на сайта
  • Добър клиентско обслужване по телефон и имейл

За това, когато търсите подобна услуга, замислете се – „Какво реално търсите?” – добра сделка или най-добрият сайт във вашият бранш?