Видове дилда: Топ 5 потребителска класация

Голямо силиконово дилдо от Sexo.bg

Вибраторът или дилдото, както е по-популярно и правилно да се нарича, е най-известната секс-играчка на планетата.

От създаването до сега в света са продадени стотици милиони артикули. В следващите редове ще видите кои са най-популярните в света видове дилда и защо са станали толкова атрактивни като решение.

Получихме специална помощ от експертите от онлайн магазина за секс играчки Sexo.bg, които благодарение на своя богат опит и професионализъм, успяха да ни насочат към най-добре котиращите се на пазара дилда.

1. Класическо силиконово дилдо

Класическото силиконово дилдо е най-популярната секс-играчка в света. То се продава в стотици милиони бройки по всички континенти от Северна Америка до Азия. Като цени може да варира в широки граници.

Същото се отнася и по отношение на дизайна, изработката и това дали има или не някакви допълнителни екстри.

Характерното е това, че макар и на пазара да излизат все нови и нови причудливи решения, това остава винаги сред най-желаните.

2. Вибратор

Вибраторът представлява една от най-популярните и широко разпространени секс-играчки в света в наши дни. Той представлява изкуствен член, който излъчва определени вибрации.

В повечето случаи има различни степени на ползване, а освен това има и различни устройства според принципа на работа. Някои се зареждат в контакта, а други използват различни видове батерии.

3. Надуваемо дилдо

Надуваемото дилдо е един изключително интересен артикул, който се предлага от скоро на пазара.

Той представлява на пръв поглед съвсем обикновена секс-играчка, която обаче си има своите особености.

Тя предлага на своите ползватели да увеличат размера на секс-играчката до големина, която би им оставила максимално удоволствие при ползване.

Това става чрез елементарно устроена помпа, която вкарва въздух само с едно движение.

4. Джели дилдо

Джели дилдото е сред по-новите видове секс играчки, която имитира мъжки полов орган. Тя обаче е изключително гъвкава и пластична, откъдето идва и наименованието “джели” (от желе).

Джели моделите също имат реалистична форма, но най-често са прозрачни или оцветени в различни пъстри цветове. Те рядко имитират като цвят истински мъжки полов орган.

5. Двойно дилдо

Двойният модел на този вид секс-играчка е предназначен за дами, които търсят едно по-силно и различно усещане.

Артикулът е създаден с цел да предлага възможност за едновременно стимулиране на ануса и вагината.

Предлагат се два вида – вибриращи и класически. Докато вибриращите могат да бъдат с батерии или да се зареждат в контакта на принципа на мобилен телефон, то класическите от своя страна могат да са латексови, които имат по-реалистичен вид или джели модели, които са подходящи за по-чувствителни хора.