Виваком с ново 20-се

Виваком с ново двайсе за клиентите

Интересна ситуация отново с Виваком. Става дума за случай, когато 10 дни няма никакъв стационарен телефон.

Един ден се наложи да се ползва стационарен телефон и хоп изненада, ни вест ни кост. Нито може да се набере, нито може да се свърже някой отвън.

Направи ми впечатление, че никъде в квартала нямаше залепени уведомления или друго, което да подскаже, че има проблем.

След като се обадих малко преди 17-ти Ноември 2017-та се оказа че имало голяма кабелна повреда и щяло да бъде до края на деня. тосет до края на 17-ти Ноември. Това обаче не стана.

4 дни по-късно отново нямаше никакъв телефон и звъннах на оператор. Обясниха ми, че повредата ще е до днес 21-ви Ноември 2017-та. Попитах ги, че е странно след като е дадена дата и срок 17-ти, сега изведнъж да се премества на 21-ви?!

Попитах какво правим с обезщетението по този повод. Отвърнаха ми, че следващата фактура щяла да се преизчисли. Обясних, че това не е достатъчно, тъй като едва ли една фактура ще компенсира нерви и пропуснати ползи.

Отвърнаха ми, че това е политиката им. Аз им обясних, че това не е достатъчно, нито коректно. И им казах, че поне 2 месеца е коректно да не се плаща сметка, най-малкото. Казаха ми, че няма да стане.

Аз разбира се не очаквам адекватно отношение от Виваком поради много факти около тях. Но в бизнеса, когато се издъниш трябва да си платиш. И това е правило навсякъде по света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *