Внимание – Договор с Мтел!

Мобилтел - нови начини за кражби

Това трябва винаги да ви е светещ надпис Внимание – Договор с Мтел! в главата, когато въобще си помислите да подписвате каквото и да е касаещо услуги свързани с Мобилтел.

Поредният случай с мой познат отпреди няколко дни.

Човекът отива в магазин Хенди и подписва договор за избран абонаментен план за абонаментни услуги от Мтел. След като е подписан и оформен договора, консултанта му дава допълнителен лист с думи от рода на  „Това не е към договора но трябва да го подпишете“. Моят познат подписва по инерция без да гледа. За което сега горчиво съжалява.

В последствие човека се оказва не с 1 номер а с цели 3 номера?! И сега трябва да плаща допълнителни абонаментни такси по още два номера.

Потребителят не се интересува Хенди каква договорка имат с М-Тел, какво бонуси се дават на продажба за всеки консултант. Обаче тази порочна практика мяко казано подвежда и натоварва потребителя.

Затова ВНИМАВАЙТЕ КАКВО ПОДПИСВАТЕ КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА КАКВИТО И ДА СА УСЛУГИ ОТ МОБИЛТЕЛ, независимо дали е през франчайза или директно в бизнес център на МТел.

6 thoughts on “Внимание – Договор с Мтел!

 1. Ира, така е. Трябва да се внимава какво се подписва. Обаче пък как все М-Тел се чуват бе. Как веднъж не се чу толкова в публичното пространство за проблеми с Глобул или ВИВАКОМ?!

  А когато се отиде да се подписва нещо в М-Тел много много не се разяснява само се дават за подпис и ти посочват мястото за подпис. Аз като съм чел намясто документи ми се правят недоволни физиономии от консултантите!

  М-Тел откакто направиха някакъв терикатлък с билинг системата, дали са спестили от цена за внедряване, дали са искали да си променят данните както си искат не е важно.

  Важното е, че покрай Мобилтел само нередности и проблеми! И то не е един и два!

 2. Трябва да се внимава какво се подписва, за да не стават грешки. В конкретния случай вина има Хенди, но и подписалия по невнимание.

 3. Вярно е, че се случват подобни неща, но пък едва ли Мобилтел е най-големия грешник. А в HENDY обслужват ужасно!

 4. Не знам кой е виноден или не. Но както е видно напоследък Мобилтел се самозабравиха много.

  Друг тънък момент е, че основно проблемите покрай мобилните оператори се огласиха поради фрапиращите случаи с М-Тел. Може и да не са виновни в конкретната ситуация. Но нали знаете приказката с лъжливото овчарче или както са казали хората ходи доказвай, че нямаш сестра!

  А и не на последно място се замисли Нина защо все с услуги на Мобилтел има проблеми. Най-голям брой са при тях. Ако бяха чисти нешщата дори нямапе да се стигне до ситуация консултанта да се опитва да натресе максимум задължения и „услуги“ на Мобилтел на даден клиент :). Да не кажа на всеки клиент!

 5. И на мен ми се случи да ме не ме обслужат коректно в Хенди, но за това не е виновен Мтел, а престараването на партньора му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *