Защо да се доверим на професионални хамали за почистване и извозване на стари мебели?

Хамали Стоянов - извозване на стари мебели, почистване на мазета и тавани

Безпорядъкът принуждава мозъка да консумира енергия. Вместо това създайте чиста среда.

– Кармайн Гало

Пролетно почистване без напрежение с професионални хамали

За да дойде нещо ново трябва да махнете старото. Това е една мисъл, която се среща в различни култури в десетки страни по целия свят. Именно това е начина по който човек се развива и получава напредък.

Пролетта е сезонът в който природата се събужда от зимен сън. Именно тогава е времето да се направят желаните промени. Почти всяка година ние правим така известното пролетно почистване или леки ремонти и освежаване.

И ето сега, има вариант в който ние можем да направим пролетно почистване без напрежение с помощта на професионални хамали. По този начин ние ще имаме собствено свободно време, което ще можем да отделим на семейството, приятелите или просто да си починем.

Също така, когато се доверим на професионални хамали с опит за преместване или почистване на мазета и тавани ние ще подсигурим целия процес да стане без повреди на ценни или чупливи предмети, които искате да задържите. Освен това, различните неща могат да бъдат пренесени без повреди, когато това се налага.

Ако се намирате в столицата може да се свържете с фирма за извозване на стари мебели в София Хамали Стоянов.

Не на последно място използването на професионални услуги за преместване или почистване ще ви подсигури стегнато и бързо изпълнение в кратки срокове отколкото ако го правите вие самите с приятели и познати в свободното си време. Освен това, не се налага да взимате отпуск, за да извършите преместването със собствени усилия.

И така, за да улесните почистването или преместването е необходимо за спазите няколко полезни препоръки, които ще ви бъдат от помощ в целия процес.

Препоръки при извозване на стари мебели, почистване на мазета и тавани

Независимо дали става дума за преместване на дома, офиса или ако се налага почистване на мазета и тавани следните общи препоръки ще са ви изключително полезни:

 • Уточнете час за предварителен оглед, за да се прецени как да се изпълни най-ефективно поставената задача.
 • Осигурете достъп с възможност за пренасяне на по-обемни предмети и ако е необходимо и разглобяване.
 • Прегледайте предварително за чупливи предмети.
 • Прегледайте за забравени ценности.
 • Отделете неща, които искате да задържите. Особено, когато става дума за почистване на мазета и тавани и извозване на стари мебели.
 • Бъдете на разположение на професионалистите ако се налага да се извършват допълнителни дейности като осигуряване на достъп и други.
 • Преди започване на преместването или почистването направете детайлни снимки на помещението и ситуацията, за да сте сигурни кое къде се намира и как изглежда всичко в началото.
 • Обърнете внимание на професионалните хамали кои предмети се нуждаят от специална опаковка или защита при преместване, а също така посочете и чупливите неща.
 • Подсигурете място за паркиране, така че да е удобно за реализацията на цялото почистване или преместване.
 • Изберете подходящо време на деня, така че да не нарушавате Наредбата за обществения ред.
 • Уточнете чии ангажимент ще бъде почистването след цялата дейност на хамалите ако има различни отпадъци. Имайте предвид и потенциалното замърсяване на общите части, ако има такива.
 • Посочете списък с предмети ако има такива, които са застраховани от повреда и/или счупване.
 • Уведомете съседите, че е възможно за кратък период от време до да има известни неудобства и да бъде малко шумно.
 • Обърнете внимание на хамалите ако в помещението има опасни химикали или други вещества с изтекъл срок на годност. Дори обикновената битова химия понякога може да бъде опасна.

Тези общи насоки, които предложихме могат да ви бъдат от полза ако сте решили да се доверите на професионални хамали за почистване на мазета и тавани или преместване на дома и офиса.

Професионалните хамали ще ви спестят време, усилия и труд. Те ще подсигурят безпроблемното преместване и почистване на помещенията, които са ви необходими. Със сигурност специалистите ще се справят по-бързо и ефективно от вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *