Защо надписват сметки Мобилтел?

Текуща Сметка Мобилтел от сайта

Отговор на този въпрос до момента няма. Възможно е да не им издържат нервите от кризата и поради това да се опитват всячески да генерират приходи. Или „системни повреди в билинг системата“ :).

Ако се окаже вярно твърдението, че Мобилтел са спестили от цената за внедряване на новата билинг програма като само са платили системата това идва да покаже, че няма как да говорим за иновативност и далновидност. И разбира се последвалите събития със сметките на стотици хиляди абонати го доказва :).

Масово има случаи, когато на изключен телефон, дори и с извадени сим карти пак се генерират сметки. Това разбира се буди недоумение как и по какъв начин се прави ценообразуването и дали е коректно. Тези случки будят подозрение и недоволство сред абонатите на Мобилтел и в общественото пространство.

И така има една приказка – „Както за всички турци, така и за гол Хасан“.

Аз съм си изключил телефона със сим картата в него от повече от 2 месеца и не го ползвам в очакване да наближи края на договора и да се отърва от Мобилтел. Дори е с паднала батерия. Обаче какво бе учудването ми когато влязох в сайта на Мобилтел в профила си и видях текуща сметка – 0,27 лв. Тук направо се ококорих. Можете да я видите и на картинката към материала.

Следете за разминавания в информацията от сайта на Мобилтел и фактурите, които идват в печатен вид. Също така ви съветвам да не се отказвате от хартиена фактура защото после няма как да я приложите към жалби или оплаквания. И се налага да „имате доверие“ на информация от сайта на Мобилтел, което не е за препоръчване.

Тъй като при много познати надписването на сметки е съобразено с тяхното потребление. Така и при мен. Явно не смеят много да ми надпишат, тъй като няма никакви обаждания – нито входящи, нито изходящи, както и смс-и.

Аз както съм си обещал жалби и молби няма да пиша към Мобилтел. Това време отмина безвъзвратно. Вече сме на етап прекратяване на договори.

Уважаеми клиенти-роби на Мобилтел внимавайте и си следете какви са сумите по фактурите, за да не плачете после :).

One thought on “Защо надписват сметки Мобилтел?

  1. Явно тези 27 стотинки са останали от някакво предходно плащане, но щом ти се струва, че Мтел са те ощетили иди при Виваком – там въобще не връщат ресто под претекст, че те включват в благотворителен проект!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *