5 причини да поръчате храна за офиса

Добре нахраненият служител е ефективен служител. Вероятно всеки ще се съгласи с този всепризнат факт. Всъщност ефективността на работата и качественото решение на поставените задачи зависят от удовлетвореното благополучие на екипа. Съвременните хора, работещи по дванадесет часа на ден пред компютъра, особено се нуждаят от добро хранене, което е в основата на здравословното хранене. Следователно доставката на готови ястия до офиса днес става все по-популярна услуга не само в големите градове, но и в провинциите. Поверил организирането на храната на служителите на специализирана фирма, каквато е foodpanda , работодателят може да разчита на висококачественото изпълнение на техните задължения.

Защо е по-добре да поръчате доставка на храна до офиса?

Известно е за опасностите от бързите закуски по време на работа, които не могат да заменят целодневния обяд. Но в някои случаи служителят просто не може напълно да обядва поради причината, че:

• не всяка организация разполага с голям хладилник, в който служителите биха могли да поставят контейнер с храна, донесена от вкъщи, и в повечето случаи няма възможност за затопляне на храната;

• не до всеки офис има евтино кафене наблизо. Дори и да има, често има големи опашки, в които служителят няма време да чака.

В такива случаи спасението ще бъде именно услугата за доставка на храна до офиса, още повече, че това може да стане по всяко време на деня, без ограничение във времето. Ако желаете, има време внимателно да проучите менюто на различни ресторанти и кафенета и да се запознаете с тяхната ценова политика, след което поръчайте ястие, което да е на достъпно и качествено ниво. Е, бързата и в много случаи безплатната доставка ще бъде онзи допълнителен бонус, който вече са оценени от много потребители, които преди това са използвали такава услуга.

Предимства на услугата

Храненето е ключът не само към благополучието, но и за повишаване на работоспособността. Доставката на готови ястия до офиса ви позволява да храните служителите с модерна, вкусна и евтина храна. Цената на услугата е ниска, така че както големи компании, така и компании със скромен бюджет могат да я използват.

Защо си струва да поръчате доставка на готови ястия до офиса? Това решение има няколко предимства:

1. Икономично за всички страни. Не е необходимо работодателят да наема помещение за подреждане на трапезария, да закупи скъпо оборудване, мебели, съдове и кухненски прибори и да наеме персонал за поддръжка. За служителите на организацията спестяване на време (няма нужда да ходите на кафене или ресторант) и парите (няма нужда да харчите пари за пътуване) е огромно. Куриерът на фирмата доставчик, ще донесе храната в точно уговореното време, тъй като той отлично разбира важността на спазването на графика за доставка. В резултат на това клиентът няма да загуби нито минута, той ще има здравословен обяд и ще си почине добре през обедната почивка.

2. Удобство. За да поръчате доставката на приготвена храна, не е необходимо да извършвате много действия. Всичко, което е необходимо, е да изберете фирма доставчик и меню. Поръчката се дава на оператора по телефона.

3. Разнообразно меню. Голям избор от ястия е в състояние да задоволи гастрономическите предпочитания на всеки клиент. Широката гама от кулинарни шедьоври осигурява разнообразна диета. За всеки ден от седмицата – индивидуално меню.

4. Интензифицирането на труда. Служител без обяд (или лека закуска в движение) не е в състояние да се справи със задачите, които са му възложени. Само на пълен стомах се вземат рационални решения и се изпълняват качествено задачи. Навременният и правилно хранещ се служител на организацията е здрав, балансиран, енергичен и пълен с енергия човек, който се фокусира върху проектите колкото е възможно повече. Следователно разходите за доставка на готови ястия бързо ще се изплатят чрез повишаване на ефективността на целия екип.

5. Има и друга причина, поради която трябва да използвате тази услуга. Осигурявайки на служителите вкусна и задоволителна храна, работодателят по този начин показва, че се грижи за всеки член на екипа. Такова решение задължително ще има положително въздействие върху авторитета на лидера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *