Емборион – вкусните неща в офиса!

Емборион - вкусните неща в офиса за всеки ден

В забързаното си ежедневие не всеки път имаме време да изберем или напазаруваме различни неща за дома или офиса. Поради тази причина от известно време търсих решение как да се подобри или оптимизира този процес. И то по такъв начин, че в офиса винаги да има чай, кафе, нещо сладичко за душата или пък солено? А защо не и нещо, за да почерпим клиенти и партньори по време на работните ни срещи?! 🙂

Е в търсенето си намерих решение за доставка на различни интересни неща направо до офиса, при това в работно време. При това си спестихме различни преживявания като задръствания, губене на време или пък чакане на различни опашки (понякога става така 🙂 ).

За да намеря решение потърсих дали няма начин някой да ми носи нещата, които са ми необходими направо в офиса. И разбирайте, че не мога да помоля приятел, защото най-малкото може и да е зает или да е на работа. 🙂

Благодарение на приятел открих Емборион! След като поразгледах техния каталог си харесах интересни неща за подкрепа през работния ден.

Чакахме с нетърпение първата ни поръчка, така както децата Дядо Коледа! 🙂 След като доставката бе направена наистина осъзнахме колко е удобно.

Вежлив и любезен служител ни донесе избраните продукти навреме и в срок. Сега вече ни доставят разни вкусни неща направо до вратата и то без да губим време.

Сега вече мога да си върша ежедневните задачи без да се разсейвам и следя редовно каталога за новите неща. Най-удобното е че каталога с продуктите е качен в Интернет и веднага мога да си избера продукти и да опитам нещо ново. А още по-хубавото е че се намира в папка в Гугъл Драйв и мога да си сваля определен файл и да си следя само него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *