Какво да имате предвид при избор на дамски ботуши?

Дамски ботуши

Какво да вземете предвид,когато избирате дамски ботуши?


Типът плат, височината на горната част, петата и последните модни тенденции са основните елементи, на които трябва да наблегнем приизбора.

Дамски ботуши като символ на женствеността

Есента и зимата са сезоните, които позволяват на феновете на ботушите да полудеят от радост. Обувките от този тип, ако са правилно подбрани, могат да бъдат, освен отличната защита срещу студа, ключов елемент на стила. Благодарение на ботушите имате възможност да представите красиво краката си, да ги отслабнете и да ги удължите, добавяйки сексапил.

Ботушите са идеални както за панталони, така и за поли. Можете да ги носите всеки ден за работа, както и за специални поводи. Правилният избор зависи от конкретната спецификация на модела. Плоска подметка и горен край пред коляното е добър избор за разходка. Ботушите над коляното и високите токчета ще добавят стил към вечерния ви изход. Проверете как да изберете дамски ботуши, които да отговарят на вашия тоалет, фигура и повод.

Каква горна част на ботушите да изберете?

Що се отнася до материала, най -добре е да изберете естествена кожа. Обувка от този тип трябва да приляга плътно към крака, да е издръжлива и да осигурява циркулация на въздуха. Важно е, че добре импрегнираната кожа ще бъде лесна за почистване.

Ботушите от велур са добър избор за есента. Те не дават много топлина, няма да работят добре при дъжд и е трудно да се премахне мръсотията от тях, но прилягат много добре на прасеца, те са деликатни и изключително женствени.

Що се отнася до дължината на горната част, струва си да запомните, че тази до средата на прасеца визуално съкращава фигурата. Високите жени с дълги крака не трябва да я избягват. И ако искате краката ви да изглеждат по -добре от всякога, облечете плътно горната част под коляното. По същия начин, с широка горна част до средата на бедрото, тази е предназначена и за високи жени.

Вижте още на сайта https://stillo-bg.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *