Модерни цветови решения за рокля с дамски ботуши


Освен комбинацията от стилове, не трябва да забравяме и цветовете. Хармоничния външен вид е преди всичко правилно подбрани нюанси, които се допълват взаимно и правят визията завършена и интересна.

 • Черна
  Безкрайна класика, тази черна рокля е задължителна в гардероба на всяко стилно момиче. Този цвят е абсолютно универсален и върви добре с всички други нюанси. Една основна черна рокля може да бъде допълнена с ярки дамски ботуши, добавящи нотка свежест на външния вид или в пастелни цветове, които ще направят визията още по -елегантна.
 • Бяла
  Друг основен цвят на роклите е бял. За да създадете женствени деликатни съчетания въз основа на такава рокля е по -добре да използвате дамски ботуши сцвят кафе, бежови или сиви.
 • Червена
  Стилистите препоръчват да комбинирате рокля с фатален червен нюанс с ботуши със сдържани цветове: черно, тъмно кафяво или бежово.
 • Златна
  Можете да използвате златна рокля, за да създадете елегантен външен вид. За да не е твърде цветно и евтино изображението, допълнете го с елегантни дамски ботуши с тънки токчета в черно, бежово или кафяво.
 • Синя
  Ярко синя рокля може да се комбинира с тъмни ботуши, които да пасват на роклята. Можете да направите стила по-мек и женствен, като използвате обикновени светли ботуши.

Топлите зимни дамски ботуши са най -добре съчетани с подплатени плетени рокли. Най-добрият вариант за зимата са ботушите с равна подметка или ниски, стабилни токчета, които вървят добре с прилепнали рокли и туники със средна дължина.

Най -универсални са ботушите в черни и кафяви цветове. Те са подходящи за рокли от всички цветове на дъгата.

Плоските ботуши са подходящи за ежедневен и работен външен вид. Те могат да се комбинират с прости плетени рокли или популярни напоследък „трансформери“ – рокля с риза или рокля с пуловер.
Повечето жени, независимо от сезона, предпочитат да носят обувки на ток. Токът може да бъде висок или нисък, в зависимост от вашите предпочитания. Рокли в женски стил идеално се комбинират с ботуши.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *